Porvoo vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Porvoo – Majoitus ja mökit

Gofinlandin sivulta viihtyisimmän majoituksen ja parhaat vuokramökit Porvoon alueelta. Majoitus mökissä antaa mahdollisuuden tutustua Vanhan Porvoon ainutlaatuisen kauniisiin nähtävyyksiin ja viettää lomaa rauhallisen luonnon ympäröimänä. Selaa majoitusvalikoimaamme ja löydä sinulle sopivin mökki Porvoosta!

Vanha Porvoo – kulttuuria mökkeilyn vastapainoksi

Vanha Porvoo viettelee ja hemmottelee matkailijoiden kaikkia aisteja. Tunnelmallisten ravintoloiden kirjo ja herkkujen tuoksu valtaavat tämän historiallisen keskustan, jonka tarina yltää aina 1300-luvulle asti. Porvoonjoen varrella sijaitsevassa kaupungissa voit ihastella värikkäiden puutalojen kauneutta, pistäytyä idyllisissä pikkuputiikeissa sekä vilvoitella jalkoja ranta-aittojen reunalla joen varrella. Gastronomisten nautintojen ja shoppailun ohella matkan aikana kannattaa tutustua myös Porvoon tuomiokirkkoon sekä mosaiikkimaisiin katuihin ja pikkukujiin. Kuljeskelu Vanhan Porvoon keskustassa tarjoaa elämyksiä, joita ei voi kokea missään muualla!

Koe Porvoon nähtävyydet mökkeilyn lomassa

Majoitus Porvoossa mahdollistaa monipuolisen loman, jonka aikana voit tutustua kaikkiin Porvoon seudun luontoon ja tärkeimpiin matkailunähtävyyksiin. Vietä kesäpäivää merenrannalla, hyppää mukaan yleisöristeilylle, pyöräile läheisellä maaseudulla ja melo pitkin historiallista Porvoonjokea. Mikäli käytössäsi on auto, voit lomasi aikana tutustua Porvoon idylliseen saaristoon siltoja ja lauttoja hyödyntäen.

Kulttuurin ystävät ihastuvat Porvoon kaupungin lukuisiin käyntikohteisiin: Albert Edelfeltin ateljeemuseoon, J. L. Runebergin kotiin, Postimäen ulkoilmamuseoon ja 1400-luvulla valmistuneeseen Tuomiokirkkoon. Porvoo on loistava kohde myös taiteesta kiinnostuneille matkailijoille, sillä Porvoon loman aikana voi tutustua esimerkiksi Galleria Vanha Kappalaisentalon, Näyttelytila Kulman, Taidemakasiini Artin ja Taidehallin näyttelyihin.

Ainoastaan 60 km päässä Helsingistä sijaitseva Porvoo on saavutettavissa helposti mistä päin Suomea tahansa. Pääkaupunkiseudulta kulkee päivittäin useita linja-autoyhteyksiä Porvooseen ja kauempaa saapuvat voivat lentää suoraan 50 km päässä Porvoon keskustasta sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Porvoon keskusta on tiivis alue, jossa tärkeimmät käyntikohteet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan.

Varaa majoitus tai mökki Porvoosta

Porvoo on erinomainen valinta kotimaan matkakohteeksi, sillä Vanhan Porvoon rinnalla kalpenevat monet ulkomaalaisetkin kaupungit. Etsitpä sitten rauhallista rantamökkiä Porvoon saaristosta tai viihtyisää majoitusta Porvoon keskustan välittömästä läheisyydestä, Gofinlandin majoitusvalikoimassa riittää vaihtoehtoja moneen eri lähtöön. Tutustu laajaan tarjontaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivin vuokramökki Porvoon alueelta!

Katso lähialueilta myös

Lue myös