Isoperä wilderness cabin
mökki, Posio, 4 henkilöä

Idyllinen hirsirakenteinen vanha leimauskämppä kirkasvetisen Livojoen rannalla Pyydyssuvannon kohdalla. Kämppä on rakennettu ns. Osaran aukeiden leimaajille.
Tupa, jossa kaksi kerrossänkyä. Erillinen uudempi sauna. Uimaranta huono. Juomavesi joesta (suosittelemme juomaveden keittämistä), rantasauna, ulkotulipaikka, soutuvene (ns. venootti, max 3 hengelle soveltuva). ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Käyntikohteita: Pentik Posiolla (27 km), Ranuan Eläinpuisto, Korouoma, Riisitunturi, Auttiköngäs, Syöte, Kuusamon Tropiikki, Ruka, Oulanka.

Soveltuu hyvin omaa rauhaa arvostaville metsästäjille, kalastajille, marjastajille ja melojille. Kämpän kohdalla on oma jokiosuus vain kämpän asukkaan käytössä. Pyydyssuvannossa on runsaasti haukia, ahvenia ja isoja siikoja. Livojoki on virkistyskalastusvesi, jossa on taimenta ja harjusta, sekä suvannoissa siikaa, haukea ja ahventa. Hyvät metsästysmaastot molemmin puolin jokea.
Lisätietoa alueesta: www.luontoon.fi/syote
Pienriista-alue: Posio 2620, kalastusalue: Livojoki 2599 (www.eraluvat.fi).

Henkilöautolla ei pääse mökin pihaan; talvella hiihtomatkaa tai moottorikelkkamatkaa 12 km (ei reittiä). Kesällä loppuosa (3 km) kämppätiestä on erittäin huonokuntoista tietä (sateiden jälkeen ajokelvotonta), tulija saattaa joutua kävelemään koko matkan perille, 3 km.

Perustiedot

Sijainti: Posio
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Isoperä wilderness cabin
Pinta-ala: 30 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 0
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: rantasauna, pihasauna
Lisätietoja: valaistus kynttilöillä
Kohdenumero: 180187

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: lämmitys puu-uunilla, juomavesi haetaan itse, kamiina
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Vapaa-ajan aktiviteetit: vaellus
varaustiedot päivitetty 21.01.2018
varaustiedot päivitetty 21.01.2018

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa