Powerpark

Powerpark
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Powerpark - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Kauhavan Alahärmässä sijaitseva PowerPark on monipuolinen elämyspuisto, jossa on tarjolla huvipuistolaitteiden lisäksi monia muita koko perheelle suunnattuja aktiviteettimahdollisuuksia. Koska elämyspuistossa riittää koettavaa moneksi päiväksi, lomareissusta saa parhaiten irti varaamalla majoituksen Etelä-Pohjanmaan sydänmailta Powerparkin läheltä. Alueella riittää monipuolisia majoitusvaihtoehtoja aina perinteisistä lomamökeistä luksusluokan hirsihuviloihin.

Useaan otteeseen Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi valittu Powerpark on kuuluisa hyvistä laitteistaan – muun muassa Suomen korkeimmasta maailmanpyörästä, maan suurimmasta puuvuoristoradasta sekä peräti 400-metriä pitkästä vesivuoristoradasta. Vauhdikkaiden huvipuistolaitteiden jälkeen elämyksellisen lomapäivän voi kruunata esimerkiksi mönkijäsafarilla, karting-auton kyydissä, raveissa tai suositussa 5D-elokuvateatterissa. PowerParkissa on mahdollisuus vierailla myös Röllikylässä tai Kidiusfarmilla, jotka ovat etenkin lapsiperheiden mieleen.

Powerparkin lähellä sijaitsee runsaasti viihtyisiä vuokramökkejä, jotka tarjoavat hienot puitteet elämykselliselle lomamatkalle. Etelä-Pohjanmaalla majoittuessasi alueen isot kaupunkikeskukset, Seinäjoki ja Vaasa ovat lyhyen ajomatkan päässä, eikä rannikon upeisiin luonnonmaisemiinkaan ole pitkä matka. Majoitus viihtyisässä vuokramökissä takaa erinomaiset mahdollisuudet nauttia kiireettömästi niin Powerparkista kuin myös muista Pohjanmaan kiinnostavista matkailunähtävyyksistä.

Katso lähialueilta myös