Aktiviteetti

Talvivaelluskurssi

Pudasjärvi

Talviretkeilykurssi Syötteen kansallispuistossa

Oletko suunnitellut ahkiovaellusta tai pidempää hiihtoretkeä talvella, mutta epäröit riittääkö osaamisesi? Tämä kurssi on sinua varten!

Taigavire järjestää yön yli -talviretkeilykurssin Syötteen kansallispuistossa parhaimpaan hiihtoretkiaikaan! Kurssilta saa hyvät perustiedot talviretkeilyn suunnittelusta, varusteista ja turvallisuusnäkökohdista. Kurssi antaa valmiudet osallistua myös Ruotsin avotunturialueella järjestettävälle viikon hiihtovaellukselle.

Voit kysyä kurssille myös muita ajankohtia!

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Kurssilla käydään läpi oikeanlaiset hiihtovarusteet, vaatetus, ahkio tai pulkka, talvimajoite, kantojärjestelmä ja sen pakkaaminen. Lisäksi pohdimme, mitä on turvallinen toiminta vaelluksella. Siihen liittyvät muun muassa suunnistaminen, tulenteko, ruuanlaitto talviolosuhteissa, riittävän turvallisuussuunnitelman tekeminen, majoittuminen erilaisissa lumeen tehtävissä hätämajoitteissa jne. Ohjelmaan kuuluu myös hiihtovaellukselle valmistautuminen, keskustelua talviretkeilyn harjoittelusta, ryhmän kokoonpanosta sekä jäsenten ominaisuuksista ja vahvuuksista. Ohjelma sopii talviretkeilystä kiinnostuneille ja pidempää hiihtovaellusta suunnitteleville. Kurssia on mahdollista järjestää erikseen myös esimerkiksi nuorisoryhmille, yrityksille ja yhteisöille. Kurssi alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15. Hintaan kuuluu keittolounas kumpanakin päivänä. Voit osallistua kurssille omilla talviretkeilyvälineilläsi tai vuokrata Taigavireeltä edullisesti liukulumikenkä- tai suksipaketin, 30 €/kurssi.
Soveltuvuus: Aikuisille ja nuorisolle
Vaativuus: Keskitaso
Kelpoisuus: Palvelun järjestää sertifioitu ohjaaja, jolla on riittävä kokemus ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Vakuutukset: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Osoite: Erätie 1, 93280, Syöte
Kielet: suomi
Linkit: http://www.taigavire.fi

Varaa heti

Järjestäjä

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Avaa Google Mapsissa