Aktiviteetti

Retkeilykurssi

Pudasjärvi

Oletko suunnitellut vaellusta tai pidempää retkeä luonnossa? Etsitkö kaveria tai sopivaa ryhmää, jonka kanssa pääsisit nauttimaan tunturi- tai metsäluonnosta?

Järjestämme kurssia ympärivuotisesti pääasiassa Syötteen kansallispuiston alueella. Kurssiin sisältyy laajasti retken suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä asioita. Ohjelmaan kuuluu mm. vaellukseen valmistautuminen, keskustelua fyysisestä kunnosta, retkeilyn harjoittelusta, budjetoinnista, ryhmän kokoonpanosta sekä jäsenten ominaisuuksista ja vahvuuksista. 

Tärkeiksi käytännön asioiksi nousevat oikeanlaiset varusteet eli jalkineet, vaatetus, kantojärjestelmä ja siihen liittyen oikeanlainen rinkan pakkaaminen. Lisäksi pohdimme, mitä on turvallinen toiminta vaelluksella. Siihen liittyvät mm. suunnistaminen, tulenteko, ruuanlaitto, turvallisuussuunnitelman tekeminen, majoittuminen erilaisissa majoitteissa jne.  

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä säähän sopivat kengät. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. Hintaan kuuluu keittolounas kumpanakin päivänä.
Soveltuvuus: Aikuisille ja nuorisolle, työyhteisöille, ryhmille, yhdistyksille, kaveriporukoille
Vaativuus: Keskitaso
Kelpoisuus: Palvelun järjestää sertifioitu ohjaaja, jolla on riittävät tiedot, taidot ja kokemus kyseisen ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Vakuutukset: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Osoite: Erätie 1, 93280, Syöte
Kielet: suomi
Linkit: http://www.taigavire.fi

Varaa heti

Järjestäjä

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Avaa Google Mapsissa