Aktiviteetti

Kolmen kansallispuiston perheloma

Pudasjärvi

Uskomattoman raikas ilma, siniset järvet, Suomen eteläisimmät tunturit ja miellyttävä majoituskohde odottavat sinua kolmen kansallispuiston kierroksella! Luonnon hyvinvointi ja seikkailu kohtaavat tämän loman aikana. Retkeily ja pyöräily Syötteen kansallispuiston vanhassa metsässä on puhdasta iloa. Villien karhujen tapaaminen niiden omalla alueella Venäjän rajan tuntumassa ovat unohtumattomia kokemuksia. Koskenlaskuseikkailu Oulangan kansallispuistossa ja veneretki Hossan Julma-Ölkyllä tekevät lähtemättömän vaikutuksen luontolomailijaan!

Majoitus on järjestetty Taivalkoskelle, hotelli Herkkoon, jossa voit nauttia hyvätasoisesta hotellimajoituksesta, puhtaiden lakanoiden välissä. Hintaan kuuluu myös hotellin saunojen ja kylpyläosaston käyttö jokaisena päivänä. 


Pitkät kesäpäivät muuttuvat kirkkaiksi öiksi; tätä me kutsumme yöttömäksi yöksi. Keskiyön auringon aikaan luonto on vielä täynnä elämää ja mikä sen rauhoittavampaa, kuin kuunnella lintujen laulua kesäisen järven rannalla! 


Aktiivisen päivän jälkeen on ilo rentoutua saunassa ja nauttia kylpyläosaston palveluista. Retken aikana voidaan pulahtaa kirkasvetisessä järvessä ja ihailla tummia kuusimetsiä Koillismaan maisemissa. Hyvät yöunet ovat taatusti ansaittuja luonnon ympäröimänä metsäisessä hotellissamme!

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Hintaan sisältyy: Retkeilyoppaan palvelut, kulljetukset aktiviteetteihin, aamiainen, retkilounas ja päivällinen jokaisena retkipäivänä, majoitus 7 x hotelli / kylpylämajoitus Hotelli Herkossa Taivalkoskella, meno-paluukuljetukset Pudasjärveltä. Varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ulkoiluvaatetus, hyvin sisäänajetut vaelluskengät ja taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita, reppu ja henkilökohtaiset retkeilyvarusteet. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat sekä juomapullo. Lisätiedot: Kysy varustelista ja päiväkohtainen retkiohjelma sähköpostilla!
Soveltuvuus: Retki soveltuu lapsille nuorille ja aikuisille.
Vaativuus: Keskitaso/Vaativa
Kelpoisuus: Palvelun järjestää sertifioitu erä- ja luonto-ohjaaja ja matkanjohtaja, jolla on riittävät taidot, tiedot ja kokemus kyseisen ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Vakuutukset: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Osoite: Erätie 1, 93280, Syöte
Kielet: suomi
Linkit: http://www.taigavire.fi

Varaa heti

Järjestäjä

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Avaa Google Mapsissa