Aktiviteetti

Tunturimetsän lintuja

Pudasjärvi

Lähde kanssamme lintukuvausretkelle! Palveluihimme kuuluvat opastetut lintukuvausretket eri puolilla Syötteen kansallispuiston ainutlaatuisia maisemia sekä Iso-Syötteen retkeilyaluetta.

Kuvauskohteitamme talvella ovat mm. hömö-, tali- ja töyhtötiainen, käpylinnut, käpytikka, kuukkeli ja närhi. Kesäisin alueella tavataan paljon vanhan metsän lintuja.

Lintukuvausretken aikana pitkään luontokuvausta harrastanut ja useilla luontokuvakursseilla pätevöitynyt paikallisopas tutustuttaa retkeläiset lintukuvaajan kalustoon, lintujen kuvaamisen perusteisiin sekä kuvaustekniikoihin – luontokuvaajan eettisiä sääntöjä unohtamatta. 

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä säähän sopivat kengät. Mukana taukoja varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. Kysy myös muita ajankohtia retkelle!
Soveltuvuus: Työyhteisöille, ryhmille, yhdistyksille, kaveriporukoille
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Palvelun järjestää sertifioitu ohjaaja, jolla on riittävä kokemus, tiedot ja taidot kyseisen ohjelman turvallisesta ohjaamisesta.
Vakuutukset: Taigavire Oy:llä on toiminnan vastuuvakuutus. Osallistujalla on oltava oma tai organisaation järjestämä kyseiseen toimintaan soveltuva vakuutus toiminnan ajaksi.
Osoite: Erätie 1, 93280 , Syöte
Kielet: suomi
Linkit: https://taigavire.johku.com/

Varaa heti

Järjestäjä

Taigavire Oy
Erätie 1
93280 Syöte
0405535469 info@taigavire.fi
Avaa Google Mapsissa