Puuhamaa

Puuhamaa
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Puuhamaa - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Janakkalan Tervakoskella sijaitseva Puuhamaa on todellinen kestosuosikki suomalaisten perhelomakohteiden joukossa. Puuhamaan suosio perustuu sähköisten huvipuistolaitteiden sijaan yhdessä puuhaamiseen ja temppuiluun erilaisten aktiviteettien parissa. Majoitus Puuhamaan lähellä sijaitsevassa mökissä mahdollistaa antoisan perheloman lähellä lasten suosikkikohdetta.

Puuhamaan vesipuisto on yksi huvipuiston tärkeimmistä vetonauloista. Vesipuistosta löytyy useita erilaisia liukumäkiä sekä saunoja, joissa voi lämmitellä vaikka ennen uintia läheisessä Alasjärvessä. Lasten iloksi Puuhamaassa on myös useita pomppulinnoja, trampoliineja, liukumäkiä ja kumiveneitä, jotka tarjoavat paljon tekemistä elämykselliseen kesäpäivään. Huvipuiston suosikkikohteisiin kuuluvat myös erilaiset formula-autot, sähköautot ja minijeepit, joilla voi halutessaan kisata Puuhamaan moottoriradoilla. Kaikki Puuhamaasta löytyvät matkailupalvelut ovat käytettävissä yhdellä sisäänpääsymaksulla.

Puuhamaan lähellä on mahdollista majoittua perinteisessä vuokramökissä, tunnelmallisessa hirsihuvilassa tai viihtyisässä loma-asunnossa, jossa on runsaasti tilaa isommallekin perheelle. Etsitpä sitten pientä tai isoa vuokramökkiä sopivan matkan päässä Puuhamaasta, Gofinlandin valikoimassa riittää majoitusvaihtoehtoja moneen eri lähtöön. Varaa oma mökkisi laajasta valikoimastamme!

Katso lähialueilta myös