W365 - AuroraHut
mökki tai huvila, Puumala, 2 henkilöä

AuroraHut sijaitsee Saimaan aalloilla, Wellbeing365 Resort - Mannilanniemen rannassa. Kun varaat majoituksen AuroraHutissa, kuuluu hintaan aamiainen ja saunan käyttö läheisessä rantahuvilassa. AuroraHut on elämys, tule kokemaan yö tähtitaivaan alla Saimaalla.

Mannilanniemessä on suuri päärakennus, joka on viihtyisä 1940-luvulla rakennettu maalaistalo, upeine hirsiseinineen. Rakennus on kokonaisuudessaan remontoitu 2018. Alueella on lisäksi 9 hyvin varusteltua pyöröhirsimökkiä, jotka ovat vuokrauskäytössä myös, mökit on rakennettu 1985 ja remontoitu 2010. Mökkeihin tehdään pientä pintaremonttia syksyn 2020 aikana.

Mökit sijaitsevat rauhallisessa Mannilanniemessä upean kangasmetsän ja puhtaan vesistön ympäröiminä. Mökeistä on kaunis järvinäkymä Saimaalle – voit valita ranta- tai rinnemökin. Tämä paikka on täydellinen rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Mannilanniemen alueella on runsaasti aktiviteettejä mukavan loman viettoon. Alueelta löytyy mm. frisbeegolf -rata, tenniskenttä ja minigolf -rata, sulkapallokenttä sekä lentopallokenttä. Mailoja ja palloja on saatavilla. Ympäröivä luonto tarjoaa hienot ulkoilumaastot ja upeat mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen. Lisäksi Saimaan runsaat kalavedet odottavat ottajaansa.

Jos etsit luonnonrauhaa ja virtaa arkeesi, tämä on juuri oikea paikka sinulle!

   

   Perustiedot

   Sijainti: Puumala
   Mannilanniementie 169, 52270 RYHÄLÄ

   Näytä sijainti kartalla
   Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
   Loma-asunnon nimi: W365 - AuroraHut
   Makuuhuoneiden määrä: 1
   Vuodepaikkojen määrä: 2
   Kohdenumero: 1034926
   Lisätietoa: Hintaan sisältyy aamupala ja sauna rantahuvilassa. Lomaasi helpottavat lisäpalvelut: Liinavaatteet (15 ¤ /kpl) Loppusiivous (85 ¤ /mökki, 150¤/maalaistalo)
   Kohteen lisätiedot

   Ominaisuudet

   Lemmikit sallittu: ei sallittu
   Rannan tyyppi: järvi
   Rannan kuvaus: Hiekkapohjainen matala ranta, oma laituri ja soutuvene.
   Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Alueelta löytyy mm. frisbeegolf -rata, tenniskenttä ja minigolf -rata, sulkapallokenttä sekä lentopallokenttä. Mailoja ja palloja on saatavilla. Ympäröivä luonto tarjoaa hienot ulkoilumaastot ja upeat mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen. Lisäksi Saimaan runsaat kalavedet odottavat ottajaansa.

   Liikenneyhteydet ja etäisyydet

   Palvelut: Lähin kauppa: Puumalan keskusta (20km) tai Sulkava (24km)
   Ajo-ohje: https://goo.gl/maps/KwXrHdo9i3zC1Pg1A

   Kohdetta vuokraa

   Wellbeing365 Oy
   asiakaspalvelu@wellbeing365.eu
   Katso yhteystiedot
   Linderinpolku 89
   05720 Hyvinkää
   Puh. 0400517442
   Avaa Google Mapsissa