Pyhä-Luosto

Pyhä-Luosto
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Pyhä-Luosto - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa majoituksen ja mökit Pyhä-Luoston alueelta. Pyhällä ja Luostolla eletään vilkkainta sesonkia hiihtokauden aikana, mutta molemmat laskettelukeskukset palvelevat matkailijoita myös laskettelukauden ulkopuolella. Majoitus viihtyisässä vuokramökissä mahdollistaa sen, että loman aikana pääset nauttimaan molempien keskusten palveluista.

Erinomaisista rinteistään tunnettu Pyhän hiihtokeskus on arvostettu laskukohde alan harrastajien parissa. Hyväkuntoiset rinteet, hyvät vapaalaskumaastot ja kattavat palvelut ovat Pyhän suurimpia valtteja. Pyhältä vain 17 kilometrin päässä sijaitsevasta Luosto Ski hiihtokeskus täydentää laskukokemusta 7 upealla rinteellään.

Laskuaktiviteettien lisäksi Pyhä-Luoston alueelta löytyy hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen ja lasten kanssa viihtymiseen. Ametistikaivos, Luontokeskus Naava ja Luostolla sijaitseva kylpylä ovat ehdottomasti käymisen arvoisia kohteita. Lisäksi alueella järjestetään runsaasti tapahtumia, jotka tuovat oman lisänsä elämykselliseen Lapin lomaan.

Pyhä-Luoston mökit sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä kaikista alueen nähtävyyksistä ja palveluista. Mökkejä Pyhä-Luoston alueella on runsaasti niin retkeilijöiden kuin laskettelijoidenkin käyttöön. Mökit sijaitsevat laajan latuverkoston tuntumassa, joten Pyhä-Luosto on erinomainen kohde myös aktiivisille hiihtäjille. Vuokramökkien lisäksi Pyhältä ja Luostolta löytyy lomahuoneistoja, loma-asuntoja ja hotellimajoitusta.

Katso lähialueilta myös

Lue myös