Pyhä-Luoston kansallispuisto

Pyhä-Luoston kansallispuisto
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Pyhä-Luoston kansallispuisto - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Pyhä-Luoston kansallispuisto on erityisen kuuluisa jylhistä maisemistaan, puhtaasta luonnostaan ja rentouttavasta hiljaisuudestaan. Kun etsit majoitusta Pyhä-Luoston kansallispuiston lähistöltä, Gofinlandin valikoimasta löytyy vuokramökkejä kaikkiin eri tarpeisiin.

Pyhä-Luoston alueen luontoa on kunnioitettu jo hyvin pitkään, sillä Pyhätunturin kansallispuisto perustettiin alun perin jo vuonna 1938. Kansallispuistoa laajennettiin vuonna 2005, jolloin Luoston alue liitettiin mukaan alkuperäiseen puistoon. Pyhä-Luoston kansallispuisto vetoaa etenkin pitkällä historiallaan, sillä Luostolla voit retkeillä jopa 400-vuotiaiden puiden juurella ja Pyhän alueella puolestaan tutustua näyttävään geologiaan, upeisiin tuntureihin ja saamelaiskulttuurin pyhiin paikkoihin.

Pyhä-Luoston kansallispuiston sijainti Pyhän ja Luoston hiihtokeskusten lähellä tarkoittaa sitä, että lomasi aikana voit nauttia sekä luonnon hiljaisuudesta että monipuolisista matkailupalveluista. Olipa etsinnässä sitten luonnon keskellä sijaitseva mökki tai majoitus palveluiden välittömästä läheisyydestä, sivuiltamme voit etsiä juuri sinuun tarpeisiisi sopivan vuokramökin!

Katso lähialueilta myös