Pyhätunturi

Pyhätunturi
Majoitus

Tutustu vuokramökkeihin

Pyhätunturi – Majoitus ja mökit

Gofinlandin avulla löydät parhaan majoituksen ja viihtyisimmät mökit Pyhätunturin alueelta. Pyhällä eletään vilkkainta matkailusesonkia talvikauden aikana, mutta aktiivinen hiihtokeskus palvelee matkailijoita myös hiihtokauden ulkopuolella. Tällä sivulle kerromme, millaisia aktiviteetteja ja palveluita Pyhältä löytyy vuokramökkien lisäksi. Tutustu tarjontaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Pyhätunturilta!

Koe Pyhän rinteet mökkeilyn lomassa

Erinomaisista rinteistään ja hyvistä vapaalaskumahdollisuuksistaan tunnettu Pyhän hiihtokeskus on erittäin arvostettu laskukohde alan harrastajien parissa. Vuoden hiihtokeskukseksikin valittua Pyhää pidetään persoonallisena, helposti lähestyttävänä ja kodikkaana matkailukeskuksena, jossa luonnonmukaisuus on vahvasti läsnä. Pyhän rinnetarjonta on monipuolinen, rinteistä pidetään hyvää huolta ja keskuksesta löytyy myös runsaasti suorituspaikkoja lumilautailijoille ja freestyle-laskijoille. Pyhän rinnekahvilat ja ravintolat tarjoavat vastapainoa liikunnallisille aktiviteeteille.

Mikäli maastohiihto on enemmän sinun juttusi, Pyhä on loistava kohde myös siihen. Yhteensä Pyhä-Luoston kansallispuiston maisemissa kiemurtelee 150 km hiihtolatuja, minkä ansiosta Pyhän ja Luoston välillä voi kätevästi liikkua jopa hiihtäen. Mikäpä olisikaan hienompaa, kuin nauttia talvisesta luonnosta kahden hiihtokeskuksen tunturiretkellä!

Lasku- ja hiihtoaktiviteettien lisäksi Pyhä-Luoston alueelta löytyy hyvät mahdollisuudet myös rentoutumiseen ja lasten kanssa viihtymiseen. Lisäksi alueella järjestetään runsaasti tapahtumia, jotka tuovat oman lisänsä elämykselliseen Lapin lomaan. Alkutalvesta järjestettävä Pyhän laskukauden avaus, lukuisat vapaalaskuviikonloput, Pyhän tunturijoulu, Bättre Folk –tunturifestivaali sekä muut mielenkiintoiset keikat tekevät Pyhästä aktiivisen keskuksen ympäri vuoden.

Pyhätunturi sijaitsee Pelkosenniemen ja Kemijärven kuntien rajalla, noin 130 km päässä Rovaniemeltä ja 340 km päässä Oulusta. Mikäli omaa autoa ei ole käytettävissä, Pyhälle pääsee kätevästi myös lentämällä, sillä Rovaniemen lentoasemalta on vain noin 1,5 tunnin SkiBus-matka hiihtokeskukseen. Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä.

Löydä sopiva vuokramökki Pyhätunturilta

Pyhätunturin mökit sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä kaikista alueen nähtävyyksistä ja palveluista. Lomamökkejä Pyhän alueella on runsaasti niin retkeilijöiden kuin laskettelijoidenkin käyttöön. Mökit sijaitsevat laajan latuverkoston tuntumassa, joten Pyhätunturi on erinomainen kohde myös aktiivisille hiihtäjille. Lisäksi keskuksesta löytyy paljon ski-inn –huoneistoja, joista pääsee rinteeseen vaikka monot jalassa. Alta löydät sivustomme suosituimmat mökit Pyhätunturilta!

Katso lähialueilta myös