Comfort twin room
huoneisto, Etelärannikko, Raasepori, 2 henkilöä

Länsi-Uudellamaalla sijaitsevan historiallisen kartanohotelli Mustion Linnan viisi historiallista hotellirakennusta sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki. Kaikkiaan hotellissa on 30 kahden hengen huonetta ja 8 yhden hengen huonetta sekä Merliinin Tornin sviitti aivan Mustionjoen rannalla.

Comfort twin-huoneet sijaitsevat Isotuvassa, Pikkutuvassa ja Paanutalossa. Classic twin-huoneet sijaitsevat Edelfeltissä. Yhden hengen huoneet sijaitsevat Edelfeltissä, Paanutalossa sekä Isotuvassa.

Viehättävät, moderneiksi hotellihuoneiksi kunnostetut 1800-luvun alun rakennukset Paanutalo, Isotupa ja Pikkutupa olivat ennen rautaruukin työläisten asuntoja.

Paanutaloksi kutsuttu 1800-luvun rakennus on saanut nimensä perinteiseen tapaan paanuilla päällystetyistä seinistään. Tässä ihastuttavassa punaisessa hotellirakennuksessa on 9 yksilöllistä, tyylikkäästi sisutettua huonetta, joista 2 on yhden hengen huoneita.

Isotupa on hotellirakennuksistamme suurin ja siinä on 14 huonetta, joista 2 on yhden hengen huoneita. Tässä 1800-luvulla valmistuneessa rakennuksessa on kunnioitettu perinteiden ja modernin mukavuuden sopusointua.

Pikkutuvassa sijaitsevat 2 takallista ja tilavaa Comfort + Twin-huonetta, 2 Economy-huonetta sekä Merliinin Tornin sviitti, ovat varattavissa vastaanottomme kautta: info@mustionlinna.fi

Kaikissa hotellihuoneissa on wc, hiustenkuivain ja suihku. Edelfeltissä on lisäksi vedenkeitin, kahvia ja teetä. Silitysrauta ja -lauta ovat lainattavissa huoneisiin. Lisävuoteisiin on mahdollisuus useissa huoneissa, samoin lasten sänkyjä on lainattavissa. Lisävuoteet sekä vauvansängyt voit varata ja varmistaa ennakkoon vastaanottomme kautta: info@mustionlinna.fi. Tiedustele myös lemmikkihuoneita vastaanotostamme.

Tapahtuipa vierailunne täällä työn tai vapaa-ajan merkeissä, tarjoamme ainutlaatuisen elämyksen paikassa, jossa yhdistyy menneen ajan tunnelma ja nykyajan mukavuudet.

Lisätietoa: www.mustionlinna.fi

Perustiedot

Sijainti: Raasepori
Hållsnäsintie 89, 10360 MUSTIO

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huoneisto
Loma-asunnon nimi: Comfort twin room
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Kohteen ominaisuuksia: auto välttämätön, lapsiystävällinen
Sauna: pihasauna
Kohdenumero: 683657
Lisätietoa: Kahden hengen huone vierekkäin olevilla erillisillä vuoteilla Isossa Tuvassa tai Paanutalossa. Hotellirakennukset sijaitsevat Mustion Linnan puisto- ja ruukkialueella, Mustion joen äärellä. Kartanon aamiainen ravintola Linnankrouvissa sisältyy huonehintaan.
Kohteen lisätiedot

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: Silitysrauta ja -lauta ovat lainattavissa. Lisävuodemahdollisuus. Lasten sänkyjä lainattavissa. Saunoja voi vuokrata vastaanottomme kautta. Tiedustele lemmikkihuoneita vastaanotostamme: info@mustionlinna.fi / +358 19 36231
Rannan tyyppi: joki
Rannan kuvaus: Mustion Linna sijaitsee Mustionjoen äärellä. Hotellivierailla on mahdollisuus vuokrata sauna yksityiseen käyttöönsä. Vuokrasaunoilta on uintimahdollisuus joella. Mustion Ruukin uimaranta sijaitsee kiven heiton päässä Mustion Linnalta.
Tilat ja varustelu: suihku, silitysrauta ja -lauta, WC
Ulkotilat: puutarha
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: uinti, kalastus, hiihto, lasten aktiviteetteja, pyöräily, nähtävyyksien katselu
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Polkupyöriä, pihapelejä ja soutuveneitä hotellivieraidemme lainattavissa veloituksetta keväästä syksyyn vastaanotostamme. Puistokarttoja suunnistusta varten, myös lapsille, saatavilla vastaanotostamme. Mustion Linnan päärakennus, Kartano, toimii museona ja on avoinna kesäkaudella säännöllisin aukioloajoin. Museo on avoinna myös erikseen mainittuina tapahtumapäivinä. Muina aikoina museo on avoinna ennakkotilauksesta. Mustion Linnan ulkoilmateatterilla toimii kesäkaudella linnan kesäteatteri. Kesäteatteri tarjoaa monipuolista viihdettä kesäteatterin lisäksi. Mustion Linnan Ravintola Linnankrouvissa järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Lisätietoa: www.mustionlinna.fi Lähialueella ovat Mustion Ruukin uimaranta ja leikkipuisto. Hiihtoladut Härkävuoren ulkoilualueella, Hållsnäsintie 239. Lähiseudulla mm. Raaseporin Linnan rauniot, Fiskarsin Ruukki sekä Tytyrin kaivosmuseo.

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Ajo-ohje: https://www.mustionlinna.fi/fi/ota-yhteytta/kartta

Kohdetta vuokraa

Mustion Linna
info@mustionlinna.fi
Katso yhteystiedot
Hållsnäsvägen 89
10360 Mustio
Puh. 01936231
Avaa Google Mapsissa