Bon Vivant - Hotel & Dinner
huoneisto, Etelärannikko, Raasepori, 2 henkilöä

Bon Vivant sisältää majoituksen yhdelle yölle, keittiömestarin neljän ruokalajin päivän illallisen ravintolassa ensimmäisenä iltana sekä kartanon aamiaisen lähtöpäivän aamuna yhdelle. Hinta per henkilö kahden hengen Comfort Twin-huoneessa.

Lisämaksusta paketti varattavissa Classic-huoneeseen, Pikkutuvan takallisiin comfort + huoneisiin sekä Merliinin Tornin sviittiin tekemällä avoin tilaus / jättämällä tarjouspyyntö verkkokaupan kautta. Varaukset myös vastaanottomme kautta: info@mustionlinna.fi / +358 19 36231.

Länsi-Uudellamaalla sijaitsevan historiallisen kartanohotelli Mustion Linnan viisi historiallista hotellirakennusta sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki. Kaikkiaan hotellissa on 30 kahden hengen huonetta ja 8 yhden hengen huonetta sekä Merliinin Tornin sviitti aivan Mustion joen rannalla.

 

Comfort twin-huoneet sijaitsevat Isossatuvassa, Pikkutuvassa ja Paanutalossa. Classic twin-huoneet sijaitsevat Edelfeltissä. Yhden hengen huoneet sijaitsevat Edelfeltissä, Paanutalossa sekä Isotuvassa.

Viehättävät, moderneiksi hotellihuoneiksi kunnostetut 1800-luvun alun rakennukset Paanutalo, Isotupa ja Pikkutupa olivat ennen rautaruukin työläisten asuntoja.

Paanutaloksi kutsuttu 1800-luvun rakennus on saanut nimensä perinteiseen tapaan paanuilla päällystetyistä seinistään. Tässä ihastuttavassa punaisessa hotellirakennuksessa on 9 yksilöllistä, tyylikkäästi sisutettua huonetta, joista 2 on yhden hengen huoneita.

Isotupa on hotellirakennuksistamme suurin ja siinä on 14 huonetta, joista 2 on yhden hengen huoneita. Tässä 1800-luvulla valmistuneessa rakennuksessa on kunnioitettu perinteiden ja modernin mukavuuden sopusointua.

Pikkutuvassa on 4 huonetta, joista kahdessa suuremmassa twin huoneessa on käyttökelpoinen tulisija. Kaksi economy twin huonetta ovat pieniä huoneita erillisillä vuoteilla jotka eivät ole sijoitettavissa vierekkäin.

Hotellina nykyään toimiva, alueen toiseksi vanhin rakennus, valkoinen kivirakennus Edelfelt on päärakennuksen siipirakennus ja toimi aikoinaan palvelusväen asuntona. Edelfeltissä on 11 huonetta joista 4 on yhden hengen huoneita ja 7 Classic twin-huonetta, joissa 2 erillistä vuodetta on sijoitettu vierekkäin. Edelfelt sijaitsee kauniilla paikalla päärakennuksen vieressä, kauniissa Linnanpuistossa.

Merliinin Torniksi, taikurin mukaan nimetty vanha muuntajarakennus on sisustettu sviitiksi. Merliinin Tornissa on parivuode sekä kylpyhuone yläkerrassa. Alakerrassa sijaitsevassa olohuoneessa on lisävuoteeksi sijattavissa oleva vuodesohva. Merliinin Torni on varattavissa myyntipalvelumme kautta: info@mustionlinna.fi

Mustion Linnan ravintola Linnankrouvin maut jäävät mieleen. Olemme kehittäneet pohjoismaiseen aitoon ruokakulttuuriin perustuvan oman version  lautasmallista ja ruokaympyrästä. Uudistuneessa ruokafilosofiassamme maistuu kotiseuturakkaus, eettisyys, yllätyksellisyys, nautinto, hyvinvointi ja puhtaus. Jokaisen annoksemme ytimestä löytyy rakkaus ruokaan, lisukkeena tarjotaan leikkisyyttä ja iloa.

Tapahtuipa vierailunne täällä työn tai vapaa-ajan merkeissä, tarjoamme ainutlaatuisen elämyksen paikassa, jossa yhdistyy menneen ajan tunnelma ja nykyajan mukavuudet.

 

Lisätietoa: www.mustionlinna.fi

https://www.mustionlinna.fi/fi/paketit/hotellpaket

Perustiedot

Sijainti: Raasepori
Hållsnäsintie 89, 10360 MUSTIO

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huoneisto
Loma-asunnon nimi: Bon Vivant - Hotel & Dinner
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Sauna: pihasauna
Kohdenumero: 694873
Lisätietoa: Kahden hengen huone vierekkäin olevilla erillisillä vuoteilla Isotuvassa tai Paanutalossa. Hotellirakennukset sijaitsevat Mustion Linnan puisto- ja ruukkialueella, Mustion joen äärellä.
Kohteen lisätiedot

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: Silitysrauta ja -lauta ovat lainattavissa. Saunoja voi vuokrata vastaanottomme kautta. Tiedustele myös lemmikkihuoneita, lasten sänkyjä sekä lisävuoteita vastaanotostamme: info@mustionlinna.fi / +358 19 36231
Rannan tyyppi: joki
Rannan kuvaus: Mustion Linna sijaitsee Mustion joen äärellä. Hotellivierailla on mahdollisuus vuokrata sauna yksityiseen käyttöönsä. Vuokrasaunoilta on uintimahdollisuus joella. Mustion Ruukin uimaranta sijaitsee kiven heiton päässä Mustion Linnalta.
Viihde ja ajanviete: TV
Tilat ja varustelu: suihku, WC, silitysrauta ja -lauta
Ulkotilat: puutarha
Vapaa-ajan aktiviteetit: lasten aktiviteetteja, kalastus, nähtävyyksien katselu, hiihto, uinti
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Polkupyöriä, pihapelejä ja soutuveneitä hotellivieraidemme lainattavissa veloituksetta keväästä syksyyn vastaanotostamme. Kalastusmahdollisuus joella omilla välineillä. Puistokarttoja suunnistusta varten, myös lapsille, ovat saatavilla vastaanotostamme. Mustion Linnan päärakennus, Kartano, toimii museona ja on avoinna kesäkaudella säännöllisin aukioloajoin. Museo on avoinna myös erikseen mainittuina tapahtumapäivinä. Muina aikoina museo on avoinna ennakkotilauksesta. Mustion Linnan ulkoilmateatterilla toimii kesäkaudella linnan kesäteatteri. Kesäteatteri tarjoaa monipuolista viihdettä teatterin lisäksi. Mustion Linnan ravintola Linnankrouvissa järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Lähialueella ovat Mustion Ruukin uimaranta ja leikkipuisto sekä hiihtoladut Härkävuorella, Hållsnäsintie 239. Lähiseudulla mm. Raaseporin Linnan rauniot, Fiskarsin Ruukki sekä Tytyrin kaivosmuseo. Lisätietoa: www.mustionlinna.fi

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Ajo-ohje: https://www.mustionlinna.fi/fi/ota-yhteytta/kartta

Kohdetta vuokraa

Mustion Linna
info@mustionlinna.fi
Katso yhteystiedot
Hållsnäsvägen 89
10360 Mustio
Puh. 01936231
Avaa Google Mapsissa