AuroraHut lasi-iglu
mökki, Ranua, 2 henkilöä

Hinnasto (sisältäen kaksi henkilöä):

 • Kevät (1.4 - 30.5): 220€/yö

 • Kesä (1.6-30.9): 220€/yö

 • Syksy (1.10-30.11): 220€/yö

 • Talvi (1.12 - 31.3): 390€/yö

Kaikki varaushinnat sisältävät buffet-aamiaisen majatalon ravintolassa sekä käyttöoikeuden majatalon molempiin saunoihin. Kesän (1.6 - 30.9) iglumajoituksen hinta sisältää lisäksi AuroraHut igluveneajelun Ranuanjärvellä.

Kaipaatko lisätietoja? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen sales@arcticguesthouseandigloos.com tai soita numeroon 050 378 7989.

Majoitu ilman ihmiskontaktia

Meillä voit majoittua turvallisesti ja halutessasi myös täysin ilman ihmiskontaktia. Varaushintaan sisältyvä buffet-aamiainen on mahdollista tilata valmiiksi iglun kylmäkellariin ja itse igluun voi tilata varauksen yhteydessä yksilöllisen koodin, jonka avulla voit suorittaa sekä ulos- että sisäänkirjautumisen omatoimisesti. 

Ympärivuotinen majoituselämys

Normaaleista, paikallaan seisovista lasi-igluista poiketen, AuroraHut tarjoaa majoittujalle ympärivuotisen majoituselämyksen. Vapaan, ympärivuotisen liikuteltavuuden ansiosta koet Lapin kauniit luonnonilmiöt, kuten keskikesän yöttömän yön, syksyn revontulet, talven lumituiskut, sekä keväisen luonnon henkiin heräämisen aina siellä, missä ne ovat milloinkin parhaimmillaan. Vain taivas on rajana vapaasti liikuteltavalle iglumajoituksellesi.

Luontoystävällinen majoitusvaihtoehto

Vaikka AuroraHut tunnetaankin pääasiallisesti elämyksellisenä ja seikkailullisena iglumajoituksena, on kyseessä myöskin erittäin kestävä ja luontoystävällinen majoitusvaihtoehto. Liikuteltavassa lasi-iglussa majoittumista voisi verrata tietyllä tapaa jopa telttailuun: molemmissa vaihtoehdoissa voit majoittua niin lähellä luontoa kuin itse haluat, mutta ilman tarvetta jättää pysyviä merkkejä ympäröivään luontoon majoittumisen aikana tai sen jälkeen. Voit siis nauttia kauniista maisemista ja luonnonilmiöistä aina puhtaalla omallatunnolla.

Lähde igluajelulle Ranuanjärvellä

Iglujemme veneominaisuuden ansiosta tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden AuroraHut igluajeluun Ranuanjärvellä. Turvallisuussyistä johtuen ajelut suunnitellaan ja toteutetaan aina tapauskohtaisesti. Iglua ajaessa jonkinlainen veneily- ja vesilläliikkumiskokemus katsotaan aina suureksi eduksi ja igluajelulla tuleekin aina olla mukana asiansa osaava kippari, joka kantaa vastuun retken turvallisesta etenemisestä. Tämän roolin voi täyttää joko kokenut veneilijä tai vaihtoehtoisesti mukaan lähtevä henkilökuntamme jäsen. Ajelu voidaan toteuttaa myös niin, että iglun ohjaaminen jätetään henkilökuntamme jäsenen vastuulle ja iglussa majoittuvat vieraat ovat mukana vain matkustajien roolissa. Igluajelun ohjeistukseen voit tutustua tarkemmin tästä linkistä

Lisätietoa igluajelusta saat majatalomme vastaanotosta. 

Huomioithan myös, että yöaikaan iglut ovat turvallisuussyistä ankkuroituna majatalon rannassa olevaan iglulaituriin, jos toisin ei ole etukäteen sovittu.

AuroraHut-iglujen ominaisuudet ja mukavuudet:
 • Parivuode (mahdollisuus lisäpatjalle tai lasten sängylle)

 • Kompostoiva WC (peseytymistilat ja sauna käytettävissä maksutta majatalon päärakennuksessa)

 • Erillinen matkalaukkutila sängyn patjan alla

 • Juoma- ja käyttövesisäiliö hanalla.

 • Ruoanlaittomahdollisuus ja ruokakellari iglun lattian alla

 • Suuret lasi-ikkunat seinustalla ja katolla

 • Käyttösähkö aurinko- ja biopolttokennoista ja lämmitys tuotetaan uusiutuvalla biodieselillä

 • Ympärivuotinen liikuteltavuus. Kesällä omalla moottorilla ja talvella esimerkiksi mönkijän vetämänä

 • Vapaasti säädeltävissä oleva sisälämpötila

 • Oma terassi sulan veden aikaan, sekä ruoanlaittomahdollisuus ulkona

 • USB-portti kannettavien- ja älylaitteiden lataamiseen

 • Jokaisessa iglussa oma WiFi-yhteys

Perustiedot

Sijainti: Ranua
Pappilantie 1, 97700 RANUA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: AuroraHut lasi-iglu
Pinta-ala: 9 m²
Vuodepaikkojen määrä: 2
Rakennusvuosi: 2019
Kohteen ominaisuuksia: lapsiystävällinen, terassi
Sauna: pihasauna, rantasauna, sisäsauna
Kohdenumero: 1045820

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Keittiön varusteet: jääkaappi, kahvinkeitin, ruoanlaittovälineet, vedenkeitin, liesi
Tilat ja varustelu: puucee
Ulkotilat: puutarha, grilli
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: vesihiihto, kalastus, lasten aktiviteetteja, nähtävyyksien katselu, uinti, veneily, marjastus/sienestys, moottorikelkkailu, rullaluistelu, vaellus, melonta, pyöräily, hiihto

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Ranuan kirkonkylän palvelut ovat lyhyen, alle 1 kilometrin välimatkan päässä ja Ranuan Eläinpuisto noin viiden minuutin ajomatkan päässä.
Ajo-ohje: Rovaniemeltä saavuttaessa ajetaan Ranuan Eläinpuiston ohi ja noin 4km kohti Ranuan kylän keskustaa ja sen ohi. Ranuanjärven ja Takajärven erottavan sillan jälkeen käännytään ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle. Oulun suunnalta saavuttaessa ajetaan Ranuan urheilukentän ja Peuransarven ohi, jonka jälkeisestä risteyksestä käännytään oikealle. 300 metriä kääntymisen jälkeen ohitat Ranuanjärven ja Takajärven välisen sillan, jonka jälkeen käännytään ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle.

Kohdetta vuokraa

Arctic Guesthouse & Igloos
ranzooy@gmail.com
Katso yhteystiedot
Pappilantie
97700 Ranua
Puh. 0405250439
Avaa Google Mapsissa