Rauma

Rauma
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Rauma - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa parhaat vuokramökit ja viihtyisimmän majoituksen Raumalta. Mikäli etsit loma-asuntoa Rauman vanhan kaupungin läheltä tai mökkiä merenrannalta, selaa valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivin majoitus Raumalta.

Vuonna 1442 perustettu Rauma on koko Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, joka on täynnä kiehtovaa historiaa. Rauman arvokkuudesta kertoo jo se, että kaupungista löytyy peräti kaksi Unescon maailmanperintökohdetta – Vanhan Rauma ja Sammallahdenmäki.

Puutaloistaan tunnettu Vanha Rauma nimettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1991 esimerkkinä elävästä ja hyvin hoidetusta pohjoismaisesta puukaupungista. Alueella kannattaa ihastella ikiaikaisia katulinjauksia, tutustua historialliseen arkkitehtuuriin ja piipahtaa kaupungin idyllisissä putiikeissa. Sammallahdenmäen hautaröykkiöalue puolestaan edustaa Unescon maailmanperintölistalla pronssikauden monumentaalirakentamista parhaimmillaan.

Vuokraa mökki Raumalta ja tutustu kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin ilman kiirettä. Majoitus viihtyisässä vuokramökissä mahdollistaa elämyksellisen loman, jonka aikana voit nauttia myös merellisen Rauman kauniista luonnosta. Mökkiloma Raumalla odottaa kokijaansa!

Lue myös