Rauma

Rauma
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Rauma – Majoitus ja mökit

Gofinland tarjoaa parhaat vuokramökit ja viihtyisimmän majoituksen Raumalta. Etsitpä sitten majoitusta Rauman vanhan kaupungin läheltä tai rantamökkiä kauempaa kaupungin keskustasta, valikoimassamme riittää vaihtoehtoja kaikkiin eri tarpeisiin. Tutustu mökkeihimme ja löydä juuri sinulle sopivin majoitus Raumalta!

Majoitus Unescon maailmanperintökohteiden lähellä

Vuonna 1442 perustettu Rauma on koko Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, joka on täynnä kiehtovaa historiaa. Rauman arvokkuudesta kertoo jo se, että kaupungista löytyy peräti kaksi Unescon maailmanperintökohdetta – Vanhan Rauma ja Sammallahdenmäki.

Värikkäistä puutaloistaan tunnettu Vanha Rauma nimettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1991 esimerkkinä elävästä ja hyvin hoidetusta pohjoismaisesta puukaupungista. Alueella kannattaa ihastella ikiaikaisia katulinjauksia, tutustua historialliseen arkkitehtuuriin ja piipahtaa kaupungin idyllisissä putiikeissa. Vanha Rauma on edelleen koko kaupungin sydän, jossa paikalliset ihmiset asuvat, tekevät työtä, käyvät kauppaa ja harrastavat upeiden historiallisten puitteiden keskellä.

Sammallahdenmäen hautaröykkiöalue puolestaan edustaa Unescon maailmanperintölistalla pronssikauden monumentaalirakentamista parhaimmillaan. Kyseessä on omatoimikohde, johon pääsee tutustumaan vapaasti vuoden ympäri. Alueella kulkee 1,5 km pituinen opastettu polku, joka vie kulkijan parhaille paikoille. Ainoastaan 18 km päässä Rauman keskustasta sijaitseva Sammallahdenmäki on erinomainen käyntikohde kaikille Rauman seudulla mökkeileville.

Raumalla voit mökkeillä meren rannalla

Kaiken historiallisuuden lisäksi Rauma on myös perinteinen rannikkokaupunki, jonka elämää merellisyys on luonnehtinut läpi vuosisatojen. Mökkeilyn ohessa voit käydä jollakin Rauman kolmesta matkailusaaresta – Kylmäpihlajan majakkasaarella, Kuuskajaskarin loma- ja linnakesaarella tai Reksaaren luontosaarella – tai kiertää halutessasi vaikka kaikki!

Rauman rannoilla ja saarissa kulkee myös lukuisia erilaisia retkeilyreittejä, joita pitkin voi tutustua paremmin alueen saaristoluontoon. Luonnonystävät ilahtuvat esimerkiksi Nurmeksen ja Reksaaren opastetuista patikkareiteistä. Mökkeily Raumalla takaa myös erinomaiset edellytykset monille muille luontoaktiviteeteille – muun muassa veneilylle, kalastukselle, melonnalle ja sukellukselle. Kaiken lisäksi Selkämeren kansallispuisto sijaitsee ainoastaan lyhyen venematkan päässä Raumalta. Jos meri on sinun juttusi, mökin vuokraaminen Raumalta on erinomainen valinta tulevalle lomallesi.

Varaa majoitus tai mökki Raumalta

Vuokraa mökki Raumalta ja tutustu kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin ilman kiirettä. Majoitus viihtyisässä vuokramökissä mahdollistaa elämyksellisen loman, jonka aikana voit nauttia myös merellisen Rauman kauniista luonnosta. Mökkiloma Raumalla odottaa kokijaansa!

Lue myös