Repovesi - Verla

Repovesi - Verla
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Repovesi - Verla - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Verlan puuhiomo ja pahvitehdas on maailmanlaajuisesti tunnustettu kulttuurikohde, joka toimii erinomaisena esimerkkinä 1800-luvun metsäteollisuuden ympärille syntyneestä teollisuusyhteisöstä. Vuonna 1872 alkaneesta teollisuustoiminnasta muistuttavat alkuperäisessä asussaan säilyneet työväen rakennukset ja talojen kuvankauniit pihapiirit.

Vierailu Verlassa on kuin aikamatka menneisyyteen: kesäisin auki olevassa tehdasmuseossa voi tutustua pahvinteon eri työvaiheisiin ja kuvitella eläväisesti, millaista työntekijöiden arki oli vanhassa pahvitehtaassa. Museon lisäksi alueella voi tehdä löytöjä pienissä käsityöläisputiikeissa, nauttia tarjoiluista lounaskahvilassa, katsella muinaisia kalliomaalauksia ja tutustua läheiseen luontoon muutaman kilometrin pituista polkua seuraten.

Kouvolan lähellä sijaitsevaan Verlaan kannattaa tutustua ilman kiirettä majoittumalla maailmanperintökohteen läheisyydessä sijaitsevassa vuokramökissä. Majoitus viihtyisässä mökissä antaa mahdollisuudet tutustua Verlan lisäksi myös Kouvolan alueen ja 40 kilometrin päässä sijaitsevan Repoveden kansallispuiston upeaan luontoon. Tutustu tarjontaamme ja löydä sinulle sopivin mökki Verlan maailmanperintökohteen läheltä!

Katso lähialueilta myös