Rovaniemi

Rovaniemi
Mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Rovaniemi – majoitus ja mökit

Gofinland auttaa sinua löytämään viihtyisimmän majoituksen ja parhaat mökit Rovaniemeltä. Etsitpä sitten Rovaniemen keskustan lähellä sijaitsevaa majoitusta tai kauempana luonnon keskellä sijaitsevaa mökkiä, lukuisten vaihtoehtojen joukosta löydät varmasti sinua miellyttävän majoituskohteen. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin vuokramökki Rovaniemeltä!

Rovaniemi – Lapin eläväinen pääkaupunki

Aivan Napapiirin tuntumassa sijaitseva Rovaniemi on paitsi kiinnostava matkailukohde, myös eläväinen Lapin maakunnan pääkaupunki, joka tarjoaa vierailijalleen upeita luontokohteita, mielenkiintoisia kulttuurinähtävyyksiä ja runsaasti tapahtumia vuoden ympäri. Yli 60 000 asukkaan yliopistokaupunki yllättää positiivisesti monipuolisella tarjonnallaan.

Kulttuuria mökkeilyn vastapainoksi

Pohjoisesta sijainnista huolimatta Rovaniemeltä löytyy lukuisia kiinnostavia kulttuurikohteita, joissa vierailuun kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Tiedekeskus Arktikumissa voi nähdä arktisen tutkimuksen sovellutuksia toiminnallisissa näyttelyissä. Samasta rakennuksesta löytyy myös Lapin maakuntamuseo ja Arktinen keskus. Aivan Arktikumin vieressä sijaitseva Tiedekeskus Pilke vie kävijänsä puolestaan pohjoisten metsien syövereihin.

Vierailu Rovaniemellä ei ole mitään ilman joulupukin tapaamista! Ainoastaan 8 km päässä kaupungin keskusta sijaitseva Joulupukin Pajakylä tarjoaa kävijälleen monenlaista nähtävää: Joulupukin Kammarin ja pääpostin, lahjatavarakauppoja ja verstaspuoteja. Pajakylän lähellä sijaitsevassa SantaParkissa puolestaan pääsee vierailemaan Joulupukin toimistossa, koristelemaan pipareita Joulumuorin kanssa ja osallistumaan tonttukouluun.

Rovaniemen luonto vetää mökkeilijöitä puoleensa

Suosittujen kulttuurinähtävyyksien lisäksi Rovaniemellä lomaillessa kannattaa ehdottomasti tutustua kaupungin kauniimpiin luontokohteisiin. Lintujen ystävät viihtyvät keskustan tuntumassa sijaitsevan Harjulammen rannoilla, sillä paikkaa pidetään yhtenä parhaista lintukohteista Pohjois-Suomessa. 10 km päässä Rovaniemen keskustasta sijaitsevasta Rautiosaaresta löytyy ihmeteltäväksi peräti 14 hiidenkirnua. Noin 100 km päässä keskustasta sijaitseva Auttiköngäs-putous tekee vaikutuksen upeilla maisemillaan.

Unohtaa ei sovi myöskään Ounasvaaran hiihtokeskusta, jossa voi lasketella, lumilautailla ja hiihtää lähellä Rovaniemen keskustaa. Ounasvaaralla kannattaa vierailla ympäri vuoden, sillä talvikauden ulkopuolella alueella voi laskea kesäkelkkaradalla, kokeilla alamäkipyöräilyä tai vain nauttia maisemista näköalahissin kyydissä.

Varaa majoitus Rovaniemeltä

Majoitus Rovaniemellä onnistuu parhaiten vuokramökissä, sillä oma mökki mahdollistaa monipuolisen loman lähellä Rovaniemen luontonähtävyyksiä ja kulttuurkohteita. Gofinlandin valikoima pitää sisällään eritasoisia mökkejä aina luksusluokan huviloista ja huoneistoista luonnon keskellä sijaitseviin lomamökkeihin ja erämökkeihin. Alta löydät Rovaniemen parhaat vuokramökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös