Karhu
mökki, Rovaniemi, 8+2 henkilöä

Rovaniemen keskustasta 72 km itään, sijaitsee Pirttikoskella voimalaitoskylän alueella, jossa lukuisia entisiä voimalaitoksen työntekijöiden asuntoja. Nykyisin asunnot ovat muussa loma-ja asuinkäytössä.

Kemijoen rantaan 200 m, tietä pitkin 500 m, järvimäinen joen laajentuma (Juujärvi), rantaan jyrkkä rinnemaasto, veneenlaskupaikka 700 m, mahdollisuus laskea asiakkaan oma vene.
Kivitalo, rakennettu 1958, kunnostettu viimeksi 2020. Entinen jokiyhtiön edustusmaja, jossa majoittunut valtionpäämiehiä ja muita arvovieraita.

Iso olohuone ja ruokailutila, keittiö, 4 makuuhuonetta, kaikissa parisänky ja 1 erillinen sänky, sauna, pesuhuone/wc, lisäksi 3 erillistä wc:tä. Alakerrassa harrastetila ja baari, tilassa täysimittainen snookerpöytä ja varusteet sekä 2 sänkyä lisävuoteiksi.

Maksimissaan yksi lemmikki on sallittu, mutta vain omistajan osoittamiin tiloihin (ei olohuoneessa eikä makuuhuoneissa). Lemmikille sallitut tila keittiö, eteinen ja eteisenkäytävä, eteisestä olohuoneeseen portti, jonka saa laitettua esteeksi. Ja lemmikille on hyvä varata mukaan omat petialusta ja ruokakupit.

Karhu on jämerä ja hyväkuntoinen kivitalo, jossa majoittuu mukavasti vähän isompikin ryhmä. Erikseen sopimalla kohteeseen voidaan majoittaa 14 asiakasta. Talo soveltuu hyvin sekä lomailun että eräharrastusten tukikohdaksi.

Varustukseen kuuluu myös piano (ei välttämättä vireessä) ja haitari sekä sähkösavustin.

Eri rinnekeskuksia 1-1,5h ajomatkan pääsä. Mökiltä n. 50-100 m päässä menee kyläläisten latu lumitilanteesta riippuen. Myös moottorikelkalle uria (pääsee mm. Posion vapaakelkkailuelueelle, jonne erillinen maksu: https://posiolapland.com/moottorikelkkailu/).

Kalastus: mökiltä ylävirtaan sijaitseva Juujärvi on Kemijoen laajentuma, joka soveltuu veneilyyn ja kalastukseen. Juujärvessä ja muissa alueen järvi-ja lampivesissä voi kalastaa yhdellä vavalla ja vieheellä kalastonhoitomaksun suoritettuasi (www.eraluvat.fi). Ei kuitenkaan vaelluskalavesistöjen virtapaikoissa.
Kalastus muualla Kemijoessa, ks. kohde 2568 Kemijoki, joka käsittää 40 km jokivesiä lähellä sijaitsevasta Auttinjyrhämästä alavirtaan. Luvat www.eraluvat.fi

Metsästys: Valtionmaiden pienriistan metsästysalueet Herankaira ja Kemijärvi lähellä, ks. kohteet 2616 Herankaira ja 3602 Kemijärvi (www.eraluvat.fi).

Kaihuanvaaran kesäretkeilyreitti, luontopolku ja pyöräilyreitti, etäisyys 20 km.
Auttiköngäs 12 km, Korouoman kanjoni 30 km.
Rovaniemen keskusta 72 km, Kemijärvi 55 km.

Perustiedot

Sijainti: Rovaniemi
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Karhu
Pinta-ala: 167 m²
Makuuhuoneiden määrä: 4
Vuodepaikkojen määrä: 8
Lisävuoteiden määrä: 2
Rakennusvuosi: 1958
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna, sähkösauna
Luokitus: 3 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalaistus
Kohdenumero: 1059497

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: keskuslämmitys, varaava takka
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys, TV
Keittiön varusteet: mikroaaltouuni, astianpesukone
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: vesijohto kunnallisesta vesijohtoverkosta
Tilat ja varustelu: suihku, WC, pyykinpesukone

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 786 €/vko
varaustiedot päivitetty 02.02.2023
varaustiedot päivitetty 02.02.2023

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa