Ruka

Ruka
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Ruka

Gofinland tarjoaa majoitukset ja mökit Rukalta. Kuusamossa sijaitseva Rukan laskettelu- ja vapaa-ajankeskus tarjoaa lomailijalle paljon kokemuksia kaikkina vuodenaikoina. Talvella Rukan laskettelukeskus on yksi Suomen lumivarmimmista keskuksista. Rukalla järjestetään vuosittain hiihdon ja mäkihypyn maailmancup-osakilpailut, mikä tarkoittaa, että laadukas latuverkosto ja laskettelurinteet ovat huippukunnossa myös lomailijoille.

Talviurheilun lisäksi Rukalla on mahdollisuus lukemattomiin aktiviteetteihin moottorikelkkailusta jääkartingiin. Kesäisin Rukalta löytyy mahdollisuudet muun muassa polkupyöräretkiin, koskenlaskuun, golfiin ja retkeilyyn. Ruka onkin kuuluisan Karhunkierros-vaellusreitin toinen päätepiste.

Rukan erikoisuus on alueen keskustan kävelykylä, jossa palvelut ja ravintolat ovat kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Rukan vuokramökit ja loma-asunnon sijaitsevat eri puolilla keskusta. Mökkejä Rukalta löytyy laidasta laitaan, tavallisista vuokramökeistä aina luksusluokan hirsihuviloihin. Mökkimajoituksen lisäksi Rukalta löytyy myös hotelleja ja lomahuoneistoja.

Katso lähialueilta myös

Lue myös