Ruka

Ruka
Mökit ja Majoitus

Tutustu vuokramökkeihin

Ruka – Mökit ja majoitus

Löydä parhaat mökit ja viihtyisin majoitus Rukalta Gofinlandin avulla. Rukan vuokramökit pitävät sisällään laajan valikoiman erikokoisia mökkejä hiihtokeskuksen rinteiden lähellä sijaitsevista loma-asunnoista kauniiden vaaramaisemien keskellä sijaitseviin huviloihin. Vuokraa mökki tai varaa majoitus Rukalta ja valmistaudu elämykselliseen lomaan Rukan hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä!

Rukan kylä – mökit ja palvelut kävelymatkan päässä

Vuonna 2010 valmistunut Rukan kävelykylä pitää sisällään kaiken mitä hyvältä lomalta voi vaatia: mökkejä, huoneistoja, kauppoja, matkailupalveluita, parkkihallin, kahviloita ja ravintoloita. Juo kuppi kuumaa laskupäivän päätteeksi, shoppaile kyläkeskuksen kaupoissa, nauti paikallisesta ruoasta, kruunaa ilta viihtyisässä ravintolassa ja majoitu viihtyisässä mökissä! Unohtaa ei sovi myöskään Rukalla järjestettäviä tapahtumia, joiden aikana pääsee nauttimaan huippuesiintyjien keikoista.

Rukalta löytyy tekemistä vuoden ympäri

Kuusamossa sijaitseva Rukan laskettelu- ja vapaa-ajankeskus tarjoaa lomailijalle monipuolisia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Kuusamo on yksi koko Suomen lumivarmimmista alueista, minkä ansiosta Rukalla on poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet hiihtoon, lumilautailuun, lasketteluun sekä lukuisiin muihin talviaktiviteetteihin. Elämyksellisen talvipäivän pimentyessä Rukalla on hyvä mahdollisuus nähdä myös revontulia.

Kesäisin Rukalla voi harrastaa muun muassa pyöräilyä, koskenlaskua, melontaa sekä golfia. Jos haluat kokea vauhdin tunnetta Rukan rinteessä, nauti kesäkelkaradan tarjoamista laskuista. Rukan 18-väyläinen frisbeegolfrata antaa mahdollisuuden kisata ystäviään vastaan Kuusamon upeissa vaaramaisemissa vaikka keskellä kesäyötä!

Kuusamon kaunis luonto mökin lähietäisyydellä

Rukan etuna on matkailukeskuksen sijainti lähellä Kuusamon komeimpia luonnonnähtäyyvksiä ja kuuluisimpia luontoreittejä. Ruka on erityisen hyvä kohde etenkin retkeilyn ystäville, sillä se on kuuluisan Karhunkierros-vaellusreitin toinen aloituspiste. Mikäli Karhunkierros tuntuu liian haastavalta vaihtoehdolta, voit suunnata Rukalla myös lukuisille lyhyemmille merkityille luontopoluille. Maastopyöräilyn ystävät ilahtuvat puolestaan alueen loistavista pyöräilyreiteistä.

Saavu Rukalle autolla, bussilla tai lentäen!

Rukalle on kätevä tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Autolla kuljettaessa matkaa Rukalle kertyy Oulusta 240 kilometriä, Rovaniemeltä 200 kilometriä ja Kuusamosta 30 kilometriä. Linja-autolla Rukalle pääsee aina Helsingistä asti ja junalla liikuttaessa matkaa voi jatkaa bussiyhteydellä Oulusta, Rovaniemeltä tai Kemijärveltä. Etelä-Suomesta saavuttaessa Ruka on nopeimmin saavutettavissa lentäen, sillä lentoaika Helsingistä on vain 1,5 tuntia.

Majoitus ja mökit Rukalla

Rukalla lomaillessasi voit varata majoituksen joko suoraan Rukan kylästä tai kauempaa luonnon keskeltä. Mökkejä Rukalta löytyy laidasta laitaan, perinteisistä vuokramökeistä aina luksusluokan hirsihuviloihin. Mökkien lisäksi Rukalla on tarjolla myös runsaasti hotelleja ja lomahuoneistoja. Tervetuloa varaamaan majoitus Gofinlandin laajasta valikoimasta!

Katso lähialueilta myös

Lue myös