Ruka

Ruka
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Ruka - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Löydä parhaat mökit ja viihtyisin majoitus Rukalta Gofinlandin avulla. Rukan vuokramökit pitävät sisällään laajan valikoiman erikokoisia mökkejä rinteiden lähellä sijaitsevista loma-asunnoista vaaramaisemien keskellä sijaitseviin hirsihuviloihin.

Kuusamossa sijaitseva Rukan laskettelu- ja vapaa-ajankeskus tarjoaa lomailijalle elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Kuusamo on yksi Suomen lumivarmimmista alueista, minkä ansiosta Rukalla on erinomaiset mahdollisuudet hiihtoon, lumilautailuun, lasketteluun sekä lukuisiin muihin talviaktiviteetteihin. Kesäisin Rukalla voi harrastaa muun muassa pyöräilyä, koskenlaskua, melontaa sekä golfia. Ruka on loistava valinta myös kaikille retkeilijöille, sillä se on kuuluisan Karhunkierros-vaellusreitin toinen aloituspiste.

Rukan ytimesssä sijaitsee eläväinen kävelykylä, jossa matkailupalvelut ja ravintolat ovat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Rukalla lomaillessasi voit valita majoituksen joko suoraan kävelykylästä tai kauempaa luonnon keskeltä. Mökkejä Rukalta löytyy laidasta laitaan, perinteisistä vuokramökeistä aina luksusluokan hirsihuviloihin. Mökkimajoituksen lisäksi Rukalla on tarjolla myös hotelleja ja lomahuoneistoja. Tervetuloa varaamaan majoitus laajasta valikoimastamme!

Katso lähialueilta myös

Lue myös