Saaristo ja rannikko

Saaristo ja rannikko
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Vuokramökit

Vuokramökit ympäri Suomen

Gofinland.fi tarjoaa laajan valikoiman vuokramökkejä ympäri Suomen. Palvelussamme onkin yli 7000 vuokramökkiä ja majoitusvaihtoehtoa, joiden vuokraaminen on nopeaa ja helppoa. Mökkejä vuokrataan lyhytaikaiseen majoitukseen, mutta toki mökeissä voi vierailla vaikkapa kuukauden.

Vuokramökkejä löytyy kirjaimellisesti joka puolella Suomea. Voit siis kauttamme varata majoituksen niin Espoon Nuuksiosta kuin Lapin Pallastuntureilta. Ja tietty laskettelijoillekin löytyy satoja vaihtoehtoja Suomen parhaimmista hiihtokeskuksista - esimerkiksi Leviltä, Rukalta ja Tahkolta. Jotta mökkitarjontamme laajuus olisi helpommin hahmotettavissa, mainittakoon että pelkästään Pohjois-Suomessa ja Lapissa on jo yli 2500 eri vuokramökkiä. Oli sitten haussa erämökki, perinteinen vuokramökki tai lempijärvesi rannalla sijaitseva luksushuvila, löytyy palvelustamme varmasti sopiva vaihtoehto.

Oman lempimökkisi löytäminen on tehty palvelussamme todella helpoksi. Sivun ylhäältä voit hakea sijainnin, vuokra ajankohdan ja henkilömäärän perusteella. Muista myös tarkentaa hakua, koska tarkennuksen avulla voit kohdentaa mm. kohdetyypin, makuuhuoneiden määrän ja oman rannan perusteella. Muista myös tutustua alla oleviin alueisiin, löydä oma suosikkisi ja vuokraa mökki!

Oletko harkinnut laittaa oman mökkisi tuottaman? Gofinlandissa kuka vaan voi ilmoittaa omista vuokrattavista mökeistä tai loma-asunnoista. Olit sitten yksityinen vuokranantaja tai matkailualan ammattilainen, sinulla on mahdollisuus saada näkyvyyttä mökillesi Gofinlandissa. Tutustu ja laita mökki vuokralle!

Saaristo ja rannikko - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Saaristo ja rannikkoseutu ovat Suomen ihastuttavampia matkakohteita etenkin kesäisin. Ahvenanmaan ihastuttava ilmapiiri on parhaimmillaan juuri kesän kuumina kuukausina. Maailman suurin saaristo kätkee sisälleen lukemattomien vierassatamien, majakoiden ja pikkukaupunkien kirjon. Rannikkoseudun historialliset paikkakunnat ovat täynnä idyllisiä puutaloja ja iloisia ihmisiä. Rannikolta löytyvät myös Suomen pisimmät ja upeimmat hiekkarannat. Matkailija voi nauttia rannikkoseudusta niin merellä purjehtien kuin maata pitkin matkustaen. Saariston yhteysalukset mahdollistavat mahtavat pyöräretket ja automatkat pitkälle saariston merimaisemiin. Tutustu alueen laajaan mökkitarjontaan ja varaa seuraava loma meren ääreltä!

Katso lähialueilta myös