Saimaa

Saimaa
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Saimaa - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa vuokramökit ja majoituksen Saimaan alueelta. Saimaa on Suomen suurin järvi ja Euroopan neljänneksi suurin makeavetinen luonnonjärvi. Saimaa tunnetaan myös nimellä Suur-Saimaa, sillä Suur-Saimaa muodostuu itse asiassa lukemattomista toisiinsa kytkeytyvistä järvistä.

Saimaan alueen saaret, niemet ja rannat luovat edellytykset unohtumattomille matkailuelämyksille. Tunnelmaan on helppo päästä vuokraamalla mökki Saimaalta. Maisemat edustavat Suomen kansallismaisemaa ja näkymät vaihtelevat kallioisista rannoista hiekkarantoihin ja tummista vesistä sinisen kimmeltäviin ja kirkkaisiin vesiin. Saimaan mökit sijaitsevat lähellä vesistöjä, mutta silti myös hyvien yhteyksien päässä palveluista.

Saimaa on erinomainen valinta lomakohteeksi, sillä Suur-Saimaan alueella sijaitsee yhteensä lähes 5500 saarta ja loputon määrä kauniita järvenrantoja. Mökkiloma Saimaalla antaa mahdollisuuden nauttia monista luontoaktiviteeteista, kuten veneilystä, kalastuksesta, uimisesta, retkeilystä ja melonnasta Järvi-Suomen sydämessä. Gofinlandin majoitusvalikoima pitää sisällään erikokoisia vuokramökkejä aina luonnon keskellä sijaitsevista mökeistä palveluiden välittömässä läheisyydessä sijaitseviin luksusluokan huviloihin.

Saimaan rannalla sijaitsee myös monia kaupunkeja, kuten Joensuu, Mikkeli, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna ja Varkaus. Näistä kaupungeista löytyy paljon nähtävyyksiä ja tekemistä niin kesällä kuin talvellakin. Kesäisen Saimaan voi kokea parhaimmillaan veneillen, sillä Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö ylläpitää Saimaalla kaikille avoimia retkisatamia. Vuokramökki Saimaalla takaa edellytykset unohtumattomalle lomalle upeiden järvimaisemien keskellä!

Katso lähialueilta myös

Lue myös