Sallatunturi

Sallatunturi
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Sallatunturi – mökit ja majoitus

Sallatunturi on Sallassa, Itä-Lapissa sijaitseva hiihtokeskus, josta löytyy talviaktiviteettien lisäksi paljon tekemistä ympäri vuoden. Sallatunturilla on tarjolla majoitusta viihtyisissä mökeissä, huoneistoissa ja loma-asunnoissa. Sallan mökit vaihtelevat hiihtokeskuksen kupeessa sijaitsevista vuokramökeistä luonnon keskellä sijaitseviin erämökkeihin.

Luonnon rauhaa palveluiden lähellä

Sallan tunnuslause – In the middle of nowhere – kuvaa hyvin tuntureistaan tunnetun alueen henkeä. Euroopan viimeinen suuri koskematon erämaa seisoo hiljaisena, aivan kuten se on tehnyt miljoonia vuosia. Jossain siellä lettosoiden, tuntureiden, lähteiden, tunturipurojen, hiljaisten honkametsien ja sankkojen kuusikoiden takana kohoaa Sallatunturi, ja sen kainalossa lämmin valopilkku, hyvää elämää huokuva, seikkailijoiden, nautiskelijoiden, hiihtäjien, vaeltajien kansoittama erämaakylä.

Sallasta löytyy aitoutta ja pitkää historiaa

Sallan historia ulottuu hyvin kauas, sillä Sallan tunturit ovat maailman hiihdon alkukoti, suomalaisen alppihiihdon syntypaikka ja talvisodan ankarien taisteluiden näyttämö. Ennen kaikkea Salla on aitojen elämysten keskus, jossa moni sydän on jäänyt erämaihin, koskien rannoille, alppitasoisiin rinteisiin. Paikka, jossa luonto ei ole huvipuisto, eikä eksotiikka muovia matkamuistomyymälän hyllyllä. Sallassa lomaillessasi saat kokea lappilaista aitoutta kaikissa muodoissaan.

Salla Ski Resort - Sallan hiihtokeskus

Sallan hiihtokeskus, Salla Ski Resort, tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja laskupäivään, sillä 15 rinteen valikoima pitää sisällään niin helppoja, keskivaikeita kuin vaikeitakin rinteitä. Hiihtokeskustoimintaa Sallassa on ollut aina 1930-luvulta lähtien ja 2000-luvun puolella keskuksessa on otettu suuria kehitysaskeleita eteenpäin. Laskettelu ja lumilautailu Sallatunturilla on elämys pelkästään jo ympäröivän erämaan tarjoamien maisemien ansiosta.

Sallatunturin lomakylän mökit ja palvelut

Sallan lomakylä on kuin lämmin, idyllinen ja turvallinen kotipesä, joka tarjoaa mukavuudet, palvelut ja pehmeän sängyn seikkailujen lomassa. Ympäröivään luontoon nähden se on kuin oma maailmansa, joka kaikesta mukavuudesta huolimatta hengittää erämaan kanssa samaan tahtiin. Lomakylässä sijaitsevat mökit ovat erinomaisia majoituskohteita kaikille heille, jotka haluavat majoittua loman aikana palveluiden läheisyydessä.

Varaa majoitus tai mökki Sallatunturilta

Etsitpä sitten majoitusta aivan Sallan hiihtokeskuksen läheisyydestä tai kauempaa Sallatunturin ympäristöstä, Gofinlandin valikoimassa riittää vaihtoehtoja hyvin varustelluista huoneistoista luksusluokan mökkeihin. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Sallatunturilta!

Katso lähialueilta myös

Lue myös