Teijon kalamajat/vaappu wilderness cabin
mökki, Turun saaristo, Salo, 4+2 henkilöä

Teijon kalamajat, 2 kpl erähenkistä laavukämppää sijaitsevat samassa pihapiirissä, sijainti Teijon retkeilyalueella, Matildanjärven tuntumassa, uimarantaan 250 m.

Vaappu majassa: kamiina, sähköt, jääkaappi, sähkölevy, kahvinkeitin, mikrouuni, astiasto kämppäkapasiteetin mukaan, pieni sähköpatteri antaa peruslämmön, patjat, tyynyt ja huovat, 2 kerrossänkyä ja 2 sänkyä. Ulkokäymälä. Juomavesi Teijon luontotalon ulkoseinässä olevasta hanasta (n. 150 m). Ei omaa saunaa eikä suihkua.

Lisämaksusta sauna- ja suihkumahdollisuus kesäaikaan luontotalon aukiolojaksolla. Sauna sijaitsee n. 250 m Teijon kalamajoilta. Saunavaraukset erikseen Teijon luontotalolta. Saunassa on takkatupa (toimii myös pukuhuoneena), suihkuhuone (yksi suihku) ja löylyhuone 6-8 hengelle, jossa sähkökiuas. ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Merkityt reitit ja Matildanjärven virkistyskalastusalue tutustuttavat kokemattomankin kulkijan luontoon turvallisesti. Alueella on raikkaita mäntymetsiä ja lehteviä vanhoja kujia sekä ruukki- ja kartanomaisemaa. Retkeilypolkuja kulkiessa kannattaa matkaan varata astia luonnonantimien keräämiseen.

Kalastusalue: 6515 Matildanjärvi (www.eraluvat.fi). Teijon kalastusmahdollisuudet ovat loistavat. Voit narrata punalihaista Matildanjärvellä, kalastella retkeilyalueen muilla järvillä tai maistella ahdin anteja mereltä. Teijon retkeilyalueen opastuspaikka luontotalo lähellä, josta selviää myös kaikki alueen mahdollisuudet. Meri-Teijon vapaa-ajanviettomahdollisuudet retkeilyalueen ulkopuolella lähistöllä, mm. ratsastus. Soveltuu hyvin aktiivisen, luontohenkisen pienen seurueen tukikohdaksi keskellä retkeilyaluetta.

Etäisyyksiä: Mathildedahl 2 km, Teijo 7 km, Salo 27 km, Perniö 15 km.
Nähtävyydet: Kirjakkalan Ruukkikylä, Mathildedalin kylä, Teijon kylä, Teijon Kirkko, Salonseudun nähtävyydet.
Julkinen liikenne: Rautateitse ja pikavuorolla Saloon. Salosta bussiyhteys Teijon kylään.

Autolla pääsee mökin pihaan kesällä ja talvella. Vuokra-aika alkaa klo: 14:00 ja päättyy klo 12:00. Ei viikkovaraussääntöä.

Lisätietoa alueesta: www.luontoon.fi/teijo

Perustiedot

Sijainti: Salo
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Teijon kalamajat/vaappu wilderness cabin
Pinta-ala: 28 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 2
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sauna
Lisätietoja: sähkövalaistus
Kohdenumero: 182482

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: sähkölämmitys, juomavesi haetaan itse, kamiina
Keittiön varusteet: pakastin, mikroaaltouuni, jääkaappi
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ei vesijohtoa: käyttövesi kannetaan vesistöstä tai kaivosta
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Vapaa-ajan aktiviteetit: vaellus

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 515 €/vko
varaustiedot päivitetty 19.02.2019
varaustiedot päivitetty 19.02.2019

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa