Sappee

Sappee
Mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Sappee – Mökit ja majoitus

Gofinlandin sivulta löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Sappeen alueelta. Laaja tarjontamme pitää sisällään lukuisia vaihtoehtoja pienistä ja viihtyisistä vuokramökeistä luksusluokan huviloihin. Halusitpa majoittua aivan hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä tai kauempana järven rannalla, voit valita lomamökin omien mieltymystesi mukaisesti. Tutustu mökkeihimme ja löydä sinulle sopivin majoitus Sappeelta!

Sappee on aktiivinen keskus lähellä Tamperetta

Sappeen hiihtokeskus (Ski Sappee) sijaitsee Pälkäneen mäkimaisemissa, ainoastaan 50 kilometrin päässä Tampereelta. Kahteen otteeseen vuoden hiihtokeskukseksi valittu Sappee on hyvin suosittu kohde etenkin lapsiperheiden keskuudessa. Vuonna 1989 aloittanut hiihtokeskus on vuosien varrella kasvanut Suomen kymmenen suosituimman hiihtokeskuksen joukkoon.

Sappeen isoimmatkin rinteet ovat lapsiystävällisiä ja vaihtelevat laskuprofiililtaan helposta keskivaikeaan. Yhteensä Sappeen hiihtokeskuksesta löytyy 12 rinnettä ja suurimmillaan korkeuseroa kertyy 120 metriä. Sappeen hiihtokoulu tarjoaa opastusta kaikille, jotka haluavat kehittää omia laskutaitojaan.

Laskettelun, lumilautailun ja telemark-hiihdon lisäksi Sappeella on hyvät mahdollisuudet myös moniin muihin liikunnallisiin aktiviteetteihin. Alueella kulkee 14 kilometriä pitkä latuverkosto, joka palvelee kaikkia hiihdon ystäviä. Talvella Sappeella voi harrastaa mökkeilyn ohessa esimerkiksi lumikenkäilyä, moottorikelkkailua ja pilkkimistä, kun taas kesäaikaan Sappee on loistava kohde esimerkiksi paintballin pelaamiseen, frisbeegolfiin sekä alamäkipyöräilyyn. Sappeen Bikeparkin laadusta kertoo se, että se on yksi Suomen alamäkijoukkueen virallisista harjoittelukeskuksista.

Tapahtumat ja palvelut lähellä Sappeen mökkejä

Sappeelta löytyy myös monipuolista tapahtumatarjontaa, sillä Sappeen Tapahtumakeskus Huipussa voi säännöllisesti bongata tunnettuja artisteja Suomen musiikkitaivaan huipulta. Tapahtumakeskus Huipun lisäksi matkailijoita palvelevat talvikaudella myös Sappeen Vohvelikahvila, aurinkoisesta terassistaan tunnettu Á la Cafe sekä tilausravintola Ekokammi. Sappeella lomaillessa kannattaa tutustua myös suositun kesäteatterin näytöksiin, jotka keräävät yleisöä ympäri maakuntaa.

Varaa majoitus tai mökki Sappeelta

Sappeen matkaa ei kannata rajoittaa pelkkään päiväreissuun, sillä hiihtokeskuksen rinteiden välittömässä läheisyydessä sijaitsee runsaasti eritasoisia vuokramökkejä, huviloita ja loma-asuntoja, jotka tarjoavat hienot puitteet elämykselliselle lomalle. Halutessasi voit vuokrata mökin myös hieman kauempaa kauniin luonnon keskeltä tai Pälkäneen palveluiden ääreltä. Alta löydätte sivustomme suosituimmat Sappee-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös