Kommeen Kurjen Tentsile-puumajoitus
mökki tai huvila, Sastamala, 6 henkilöä

Elämyksellinen, privaatti Tentsile-puumajoitus lintujärven rannalla SastamalassaLeirissä on kaudella 2022 kaksi Tentsile-puutelttaa saman porukan käytössä.

Mikä ihmeen puumajoitus? Meillä Kommeen Kurjen mailla Sastamalassa voit kokea ainutlaatuisen luontoelämyksen nukkumalla puiden väliin pingotetussa Tentsile Stingray -puumajoitteessa. Kirkkaina öinä et tosin ehkä malta nukkua, kun voit ihailla tähtitaivasta makuupussisi lämmössä makoillen. Läpinäkyvä ohut pinta suojaa hyttysiltä, ja sadesuojuksen alla olet tuulen- ja sateensuojassa.

 

Yksityiseen puumajoitusleiriimme mahtuu jopa 6 aikuisen porukka tai 6-lapsinen suurperhe!

Käytössä on kaudella 2022 kaksi Tentsile-puumajoitetta. Tentsile Stingray 3G -puuteltta on pingotettu upealle maisemapaikalle 180 cm korkeuteen (pohjan keskikorkeus), ja toinen puuteltta on matalalla. Matalalla olevaan majoitteeseen on kulku päädyn isosta vetoketjuaukosta, joten sisälle pääsevät huomattavasti helpommin myös he, joiden ei syystä tai toisesta ole mahdollista turvallisesti kivuta korkeammalle. Tähän matalalla olevaan puutelttaan voikin tulla turvallisesti myös vähän pienempien lasten kanssa. Tai miksei mukaan tulisi vaikka isovanhemmat tai se lonkkakipuinen ystävä, joka ei pysty kiipeämään narutikkaita pitkin? Etuna kahdessa majoitteessa on myös se, että jos nukkuminen yhdessä majoitteessa osoittautuu haastavaksi nukkujien liikehtimisen tms. vuoksi, osa porukasta voikin siirtyä toiseen majoitteeseen jatkamaan unia rauhallisemmin.

 

Kommeen Kurjen puumajoitus on äänimaisemallinen elämys.

Rauhallinen puumajoituksemme sijaitsee lähellä Hanhijärvi-lintujärveä, aivan luonnonsuojelualueen reunalla. Lintujärven hetteiköillä viihtyvät kurjet vastaavat upean konsertin pääsoundista, käki kukkuu väliääniä, ja pikkulinnut laulelevat taustalla.

Puumajoitteessa on mukavaa myös loikoilla luontoa seuraten ja rauhoittaa mieli kaikesta kiireestä ja arjen haasteista. Varaa siis aikaa jo iltapäivästä lähtien ja pidä aamu kiireettömänä, jotta saat elämyksestä kaiken irti ja ehdit myös nukkua riittävästi!

 

Puumajoitus omassa rauhassa

Alueen kaksi puumajoitetta ovat aina samalla porukalla käytössä. Leiri sijaitsee levollisessa paikassa n. 150 metrin päässä asuinrakennuksesta. Puumajoitteisiin ei ole näköyhteyttä pihasta.

Vieraat otetaan henkilökohtaisesti vastaan ja opastetaan paikalle. Samalla käymme läpi puumajoitukseen kuuluvat fasiliteetit.

 

Jos olet saanut lahjakortin puumajoitukseen, tarkista varauskalenterista saatavuus ja varaa soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse info@kommeekurki.fi.Jos sinulla on käyttämättä jäänyt kauden 2021 lahjakortti, voidaan erikseen sopia lahjakortin käyttämisestä
arkipäivänä ma-to tai sunnuntaina touko-kesäkuussa 2022.
Eteenpäin siirrettyjä lahjakortteja ei ikävä kyllä voi käyttää puumajoitukseen enää heinä-elokuun sesonkiaikana eikä perjantaisin tai lauantaisin.

 

Perustietoa puumajoitteesta

Käytössä olevat puumajoitteet ovat Tentsile Stingray -mallin 3G-versiot. Yhteen puumajoitteeseen mahtuu varusteineen 3 aikuista / 2 aikuista ja 2 lasta / 1 aikuinen ja 3 lasta (maksimikuormitus 400 kg). Lasten suositeltu minimi-ikä on 7 vuotta, mutta matalalla olevaan puumajoitteeseen voi tulla turvallisesti vähän pienemmänkin lapsen kanssa. Puumajoite on kolmion muotoinen, ja jokaisella kolmella laidalla on makuutila. Puumajoite on pingotettu ilmaan, ja toiseen kiivetään keskellä olevasta aukosta narutikkaita pitkin, ja toiseen päädyssä olevan isomman aukon kautta.

Isompia vetoketjullisia aukkoja voi harkinnan mukaan pitää auki esim. valokuvausta varten. Hyttysten ja turvallisen oleilun vuoksi suosittelemme pitämään teltan aukkoja pääasiassa kiinni. Kumpaankin puutelttaan kuuluu sadesuojus, jonka käytön opastamme saapumisen yhteydessä.

Puumajoitus on saatavilla jälleen 1.5.-30.9.2022.

Jos laitat puumajoituskuvia sosiaaliseen mediaan, käytä:
#kommeekurki #tentsile #visitsastamala

 

Meillä jokainen saa olla justiinsa sellainen kuin on

Kommee Kurki on sateenkaariystävällinen majoitusyritys ja We speak Gay -yhteisön jäsen. Panostamme aidosti siihen, että jokainen tuntee olevansa tervetullut ja turvallisessa ympäristössä. Olemme myös osa Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin -palvelua.

Puumajoitusleirimme ja matalalla oleva puuteltta soveltuvat pienin muutoksin ja lisäyksin myös seikkailuhenkiselle liikuntarajoitteiselle retkeilijälle! Leirissä on majoittunut Matrocks Oy:n esteettömyyskartoittaja kahden avustajansa kanssa, ja paikka on todettu riittävän toimivaksi silloin, jos käytössä on sekä maastopyörätuoli että tavallinen pyörätuoli, ja vieraan tarpeesta riippuen 1-2 avustajaa. Puuteltan korkeus tarkistetaan sopivaksi tulon yhteydessä, ja WC rakennetaan pressuseinillä luontoäidin huomaan puiden väliin. Toistaiseksi mukana tulisi olla oma, itselle soveltuva WC-astia, sillä varsinainen palvelukokonaisuus on vielä työn alla. Käsienpesu hoituu matalalla olevan pöydän päällä tai tarvittaessa syliin laitettavassa vadissa. Huomioithan, että pyörätuolia käyttävät voivat valita luonnollisesti myös Tentsile-lepohetken!

 

Puumajoituksen hinnasto 2022
 • 1 hlö: 119 €/vrk
 • 2 hlö: 149 €/vrk
 • 3 hlö: 179 €/vrk
 • 4 hlö: 209 €/vrk
 • 5 hlö: 239 €/vrk
 • 6 hlö: 269 €/vrk
  • HUOM! Suurperheen etu: Kun varaat 2 aikuiselle ja 5-6 lapselle, tee varaus 6 hlö:n määrällä. Tällöin maksatte siis leirin maksimihinnan 269 €/vrk.
  • Muissa tapauksissa varaus tehdään henkilömäärän mukaan, koska joka tapauksessa on mahdollisuus käyttää kahta telttaa tarpeenne ja halunne mukaan.
  • HUOM! Molemmissa teltoissa tulisi turvallisuuden vuoksi olla lasten kanssa yksi aikuinen tai vähintään 15-vuotias lapsi pienempien sisarusten kanssa.
   
 • Verkkokaupasta voit vuokrata kolmen vuodenajan makuupussin ja makuupussilakanan hintaan 15 €/hlö (saatavilla 3 makuupussia)
 • Paikan päällä voit vuokrata tyynyn hintaan 3 €/hlö
 • Saunomismahdollisuus persoonallisessa kärrysaunassa sis. pyyhkeet: 30 €/1,5 h (saunaan mahtuu kerralla 3 aikuista tai 2 aikuista ja 2 lasta)

Perustiedot

Sijainti: Sastamala
Houhajärventie 194, 38250 ROISMALA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: Kommeen Kurjen Tentsile-puumajoitus
Pinta-ala: 14 m²
Vuodepaikkojen määrä: 6
Kohteen ominaisuuksia: auto välttämätön
Kohdenumero: 723850

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Puumajoitteissa on ilmatäytteiset, lämpöä eristävät makuualustat kolmelle/puuteltta. Välittömässä läheisyydessä on käytettävissä ekovessa (sis. käsienpesuvesi, käsipyyhe ja käsidesi) sekä nuotiopaikka (nuotiopuut kuuluvat hintaan). Hintaan kuuluu myös pullovettä ja pieni snack-kori. Roskat laitetaan kannellisessa jäteastiassa olevaan roskapussiin. Teltassa on ulkokäyttöön soveltuva kannettava telttavalaisin. Mukaan tarvitset makuupussit, evästä ja lämpimät vaatteet.
Rannan kuvaus: Puumajoituspaikka on Hanhijärvi-lintujärven rantamilla. Hanhijärvi on soistunut lintujärvi, joka tarjoaa utuista tunnelmaa ja kurkien ja joutsenten touhujen seuraamista.
Tilat ja varustelu: puucee
Auton säilytys: autopaikka

Kohdetta vuokraa

Kommee Kurki
info@kommeekurki.fi
Katso yhteystiedot
Houhajärventie 194
38250 Sastamala
Puh. 0503789208
Avaa Google Mapsissa