Yö puussa, Tentsile yhdelle
mökki

Grelsbölen Tentsilemäellä vietät päivän liikkuen ympäristössä tai kölletellen ja nauttien tentsilemäellä rauhasta. Leijut yön puihin kiinnitetyssä teltassa. Tarvitset mukaasi vain makuupussin, (tyynyn, jos niin haluat) ja omat eväät.

Tentsilemäellä on laavu ja laavulla nuotiopaikka, jossa nokipannu, grillausvälineet, polttopuita, tulentekovälineet, eco wc, sekä luontopolku,maastokartta alueelta, mölkky.

Majoitus ja hinta sisältää yhden henkilön, yhden yön yöpymisen tentsilessä. 

Avoinna kausittain kesä-heinä-elokuu, touko ja syyskuussa kelien mukaan viikonloppuisin. 

Lisätiedot:

Tentsilelle saavutaan Grelsbölen Tilalle, Päisterpääntie 156a 21590 Karuna (parkkipaikka)

Saapumisaika klo 15-16 tai ennakkoon erikseen ilmoitettuna ajankohtana.Parkkipaikalta viitoitettu reilu puolen kilometrin kävelymatka Tentsilemäelle . Polku kulkee metsän kautta ja ei näin ollen suositella vaikeasti liikuntarajoitteisille. Ilmoitathan poikkeavan saapumisajan isäntäväelle mail info@grelsbole.fi tai puh 044-533 0701. 

Grelsbölen Tilalla (parkkipaikan läheisyydessä) on suoramyynnin itsepalvelukioski, josta voit ostaa mm Grelsbölen maatilaleipomon tuotteita, Grelsbölen satokauden tuotteita, Salmensuun hereford grillimakkaraa,  muita lähitilojen tuotteita, jäätelöä, juotavaa ja pieniä matkamuistoja.

Tentsile luovutetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Mikäli on erityistoiveita, pyydämme ilmoittamaan etukäteen varausta tehdessä tai erikseen sähköpostilla info@grelsbole.fi tai puh 044 5330701. Viimeistään 10 vrk ennen saapumistanne tehdyt toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Mahdollisuus erikseen vuokrata käyttöönne, petivaatteet, iltapala, aamupala, saunavuoro, soutuvene,kajakit. Meressä voit myös mm kalastaa, meloa, sup-lautailla yms omilla varusteillasi. Kalastaessa luvat tulee olla kunnossa. Autamme luvan hankkimisessa ja hankimme luvan teille valmiiksi ennakkomaksua vastaan. Ota yhteyttä 044-5330701 tai info@grelsbole.fi

 

Grelsbölessä on roskaton retkeily eli kompostoituvat biojätteet voit jättää kompostiin, pienen määrän pahvia voit polttaa laavun grillillä, muut mitä toit mukanasi, viet mennessäsi. https://www.grelsbole.fi/kayttoehdot/

Jokamiehenoikeudet: https://www.luontoon.fi/jokamiehenoikeudet

 

Perustiedot

Sijainti: Sauvo
Päisterpääntie 156a, 21590 KARUNA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Yö puussa, Tentsile yhdelle
Makuuhuoneiden määrä: 1
Rakennusvuosi: 2017
Kohdenumero: 1010524
Lisätietoa: Ulkomajoitus, puumajoitus
Kohteen lisätiedot

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Ei peseytymistilaa, ellei vuokraa saunavuoroa. Meressä voi pulahtaa uimaan, ilman saunavuoroakin.
Rannan tyyppi: meri
Rannan kuvaus: Merenranta, lapsille sopiva, kallioranta, jossa voi istuskella, ei hiekkaranta
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Laavugrilli
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Metsässä liikkuskelu jokamiehenoikeuksilla, Grelsbölessä luontopolku, kajakkien ja soutuveneen vuokrausta.

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: oma-auto, julkinen liikenne rajoitetusti 1.5 km:n päässä
Ajo-ohje: Päisterpääntie 156a 21590 Sauvo Pohjoisesta päin saavuttaessa erkaannutaan E18 tieltä kantatielle 181 Sauvo, Kemiö suuntaan, Ajetaan noin 25 km, 181 tiellä opasteet Grelsbölen Tilalle Elelästä päin saavutaan kantatietä 181 Kemiöstä Sauvo, Paimio Tarvasjoki suuntaan. Kemiön keskustasta ajetaan noin 10 km jonka jälkeen opasteet 181 tieltä Grelsbölen Tilalle

Kohdetta vuokraa

Tentsile Experience Eco Camp Grelsböle
ecocamp@grelsbole.fi
Katso yhteystiedot
Päisterpääntie 156 a
21590 Karuna
Puh. 0445330701
Avaa Google Mapsissa