Lampaan kutsu, yö tentsileessä
mökki, Saariston rengastie, Sauvo, 3 henkilöä

Tämä elämys, on päivä Salmensuun  hereford lehmien ja lampaiden seurassa, yön vietät leijuen puussa. Luonnon rauha,Salmensuun Hereford luomupihvikarjatila ja leijuva yö luovat ainutlaatuisen irtioton arjen hulinasta. Pakkaat mukaasi vain oman makuupussin.

Salmensuun ympäristössä vietät päivän nauttien lehmien ja lampaiden päivää seuraillen. Saatat nähdä myös karitsoja ja vasikoita, lampaiden ja lehmien "vauvoja". Sekä isoja sonneja, urospuolisia nautaeläimiä. Yön leijut puihin kiinnitetyssä tentsile-teltassa. Tentsileessä on kolme aitoa lampaantaljaa. Talja pitävät viileänä yönä alhaalta tulevan kylmyyden poissa ja kesähelteellä viilentävät. Tarvitset mukaasi vain oman makuupussin ja tyynyt,jos niin haluat.

Salmensuussa on ulkohuussi, pihakatos ja grilli, LihaLuukku (naudanlihan itsepalvelukioski) sekä loppuviikkoisin palveleva Lihapuoti.

Majoittautuminen 3 hlön Safari stringray tentsilessä.  

Majoitteen maksimi sallittu paino on 400kg.

Tenstileeseen mahtuu 2 aikuista, kaksi tai kolme pientä lasta, joiden yhteismitta ei ylitä 260cm. Tai vaihtoehtoisesti 3 aikuista. 

Isommalle porukalle: Meillä on mahdollisuus tuoda toinen 3 hlön tentsile majoituspaikkaan. Tiedustele tämän saatavuutta.

Tentsilelle saavutaan Salmensuun tilalle Laanilantie 70, 21570 Sauvo (parkkipaikka) Paikkipaikalta ohjataan tentsileelle. 

Tentsile on vapaana saapumispäivänä klo 15 alkaen. Ilmoitathan varausta tehdessä arvioidun saapumis -aikanne.

Tentsile luovutetaan lähtöpäivänä kello 12 mennessä.

Saunavuoro on mahdollista varata erikseen. Tiedustele saatavuutta sähköpostilla tai puhelimitse.

Salmensuussa on paljon hiekkateitä, joissa on mukava liikuskella ja käydä useilla eri lautumilla eläimiä katselemassa. Kohdetta ei suositella vaikeasti liikuntarajoitteisille. 

Erityistoiveita: Pyydämme ilmoittamaan etukäteen varausta tehdessä. Viimeistään 10 vrk ennen saapumistanne tehdyt toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Alueella on roskaton majoittautuminen. Mitä tuot mukanasi, viet mennessäsi. Kunnioitetaan luontoa ja kerätään omat jätteet mukaan.

Lisätiedot: info@grelsbole.fi  tai puhelimitse 044-5330701

 

Lisätietoja majoituspaikasta:https://www.salmensuu.com/

Markkinoijan tietosuojaseloste: https://www.grelsbole.fi/tietosuojakaytanto/

Jokamiehenoikeude: http://www.luontoon.fi/jokamiehenoikeudet

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Perustiedot

Sijainti: Sauvo
Laanilantie 70, 21570 SAUVO

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Lampaan kutsu, yö tentsileessä
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 3
Rakennusvuosi: 2020
Kohdenumero: 1010526
Lisätietoa: Puumajoitus, ulko wc Minimi varaus 2 aikuista tai 1 aikuinen 2 lasta. Maksimi varaus, 3 aikuista tai 2 aikuista 3 lasta joiden yhteispituus alle 260 cm. Maksimi painoraja varusteineen 400 kg.

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Ei peseytymistilaa. Saunavuoron voi vuokrata erikseen. Kysele saatavuutta info@grelsbole.fi
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Metsässä ja teillä liikuskelu jokamiehenoikeuksilla

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: oma-auto, julkinen liikenne rajoitetusti 5 km:n päässä.
Ajo-ohje: Laanilantie 70 Sauvo Pohjoisesta päin saavuttaessa erkaannutaan E18 tieltä kantatielle 181 Sauvo, Kemiö suuntaan. Ajetaan noin 10km,Sauvon keskustaan. Sauvon keskustasta käännytään oikealle K-kaupan jälkeen. Ajetaan suoraan n 4 km. Oikealla Laanilantie ja Salmensuun Tilan opaste. Ajetaan Laanilantietä navetan kulmalle P-paikalle Elelästä päin saavutaan kantatietä 181 Kemiöstä Sauvoon päin, Paimio Tarvasjoki suuntaan. Kemiön keskustasta ajetaan noin 13 km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Rantola. Ajetaan tätä tietä noin 10 km Rantolan keskuntan ohitse. Tulee Karunan raja ja Salmensuun Tila kyltti. Jatketaan tästä vielä n 1 km tulee Laanilantie ja Salmensuun Tila sekä Lihapuoti kyltti. Käännytään vasemmalle.Ajetaan Laanilantietä navetan kulmalle P-paikalle

Kohdetta vuokraa

Tentsile Experience Eco Camp Grelsböle
ecocamp@grelsbole.fi
Katso yhteystiedot
Päisterpääntie 156 a
21590 Karuna
Puh. 0445330701
Avaa Google Mapsissa