Lemmenpesä sviitti
maatila, Saariston rengastie, Sauvo, 2 henkilöä

Lemmenpesän sviitti 2:lle

Grelsbölen luonnonkauniissa merimaisemassa, Lemmenpesässä, vietät ikimuistoisen yön leijuen puihin kiinnitetyssä Tentsileessä. Lemmenpesä Tentsile sijaitsee vain muutaman askeleen päässä merestä, josta upea luonnonkaunis näkymä merelle. Taustalla häämöttää Rungonsalmen silta. Silta on rakennettu 1970-luvun alussa. Ennen siltaa kulku Kemiönsaaren Mjösundin puolelle tapahtui lossilla. Strömsbölen lossitie kulki Sauvon puolella Strömsbölen tilan rantaa pitkin. Vuonna 1916 sukumme osti tästä Grelsböleksi nimetyn tilan ja lossitie kulki tilan itäistä rantaa. Tästä kohdin meri on kapeimmillaan noin 200 metriä. Lemmenpesä sijaitsee historiallisen vanhan lossitien tienpohjan päällä puissa leijuen. Tasaiselle tienpinnalle on istutettu puita 1980 -luvun alussa. Tien reunusvalli on vielä nähtävänä sellaisenaan kuin se aikoinaan on ollut. Tiellä on ollut raskasta liikennettä mm Launokorven linja-liikennettä ja Kemiön tiilitehtaalta on ajettu tiiliä mantereelle. Launokorpi ja Tiilitehdas ovat edelleen toiminnassa. Kemiönsaaren puolella oleva vanha lossinranta näkyy Grelsbölen rannalta käsin. Sauvon puoleinen ranta on yksityisen mökkirannan käytössä.

Lemmenpesän historialliseen varustukseen kuuluu 2-henkilön Tentsile, eco-wc, grilli ja nokipannu.Oma pieni ranta,josta voit pulahtaa mereen uimaan.

Lemmenpesä toivottaa tervetulleeksi kuplivalla juomalla ja eväskorilla. (alkoholiton)

Aamupalakori pannukahvilla on noudettavissa Grelsbölen itsepalvelukioskista klo 9. (150m) 

Lemmenpesää ei suositella huonokuntoislle tai korkeita paikkoja pelkääville.

Tentsile on kiinnitetty noin 3 metrin korkeuteen puihin, Tentsileeseen nousu tapahtuu narutikkaita käyttäen. Tentsileessä keskellä siäpuolella on lenkki, josta on helppo vetää itsensä sisälle.

Perustiedot

Sijainti: Sauvo
Päisterpääntie 156 a, 21590 KARUNA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: maatila
Loma-asunnon nimi: Lemmenpesä sviitti
Pinta-ala: 5 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Rakennusvuosi: 2019
Peruskorjausvuosi: 2020
Kohdenumero: 618956
Lisätietoa: Suosittelemme matka/ tapaturmavakuutusta. Esim ampiaisen tai käärmeen pitämiseen, maastossa kompastumiseen, tentsileestä tippumiseen tms. Grelsbölellä on vastuuvakuutus. Tentsileille voit saapua klo 13.00 ja tentsileen luovutus lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Asiakas huolehtii sadesuojan laittamisesta tentsileen päälle, sataessa tai lähtiessään tentsileeltä. Asiakas sulkee kaikki vetoketjut lähtiessään. Sekä jättää kaikki petivaatteet tentsileeseen sisälle. Ongelmatilanteissa tulee välittömästi ottaa yhteyttä majoituspaikkaan. 044-5330701

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Eco wc, grilli, (merenrantasauna erikseen vuokrattava)
Rannan tyyppi: meri
Rannan kuvaus: Oma ranta, kaislikkoa
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Nokipannu, teepussi , kahvinpurut, grillipihdit
Ulkotilat: grilli
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: pyöräily, sukeltaminen, nähtävyyksien katselu, vaellus, lasten aktiviteetteja, kalastus, melonta, uinti, marjastus/sienestys, veneily
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Luontopolulla tehtävärata (ohjeet pyydettäessä)

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Itsepalvelukioski (juomat,kahvi, jäätelö,makeita herkkuja, grillimakkaraa, leipää)
Liikenneyhteydet: Turusta linja-auto noin 1,5 km:n päähän
Ajo-ohje: Turusta Turku -Helsinki moottoritieltä käännytään kohti Paimio,Sauvo-Kemiö, suuntaan Sauvo -Kemiö, ajetaan maantietä 181 n25 km,kunnes tulee grelsbölen tilan opasteet, käännytään oikealle Päistepääntie. Ajetaan 1,5 km ja käännytään vasemmalle, ajetaan 80 m ja parkkipaikka on vasemmalla.

Kohdetta vuokraa

Tentsile Experience Eco Camp Grelsböle
ecocamp@grelsbole.fi
Katso yhteystiedot
Päisterpääntie 156 a
21590 Karuna
Puh. 0445330701
Avaa Google Mapsissa