Tentsile Lemmenpesä Hääpareille
mökki, Saariston rengastie, Sauvo, 2 henkilöä

Grelsbölen Lemmenpesässä vietät ikimuistoisen hääyön tai häälahja leijuen puihin kiinnitetyssä Tentsileessä. Nautit gourmet illallista meren rannassa. Lemmenpesä Tentsile sijaitsee vain muutaman askeleen päässä merestä, jossa mahtavat näkymät merelle ja Kemiönsaareen johtavalle sillalle. Lemmenpesän varustukseen kuuluu eco-wc, grilli ja katos, nokipannu ja 5 litran kanisteri vettä, ilmatäytteiset patjat. Oma pieni laituri,josta voit pulahtaa mereen uimaan. Lemmenpesä toivottaa hääparin alkumaljan (alkoholiton) ja herkkupalojen kera tervetulleeksi. Aamupalaksi nautitaan herkkullinen kylmä aamupala. Aamupala toimitetaan Lemmenpesälle klo 9 mennessä. Aamupalan voitte nauttia teille sopivaan aikaan.

Lemmenpesää ei suositella huonokuntoislle tai korkeita paikkoja pelkääville.

Tentsile on kiinnitetty noin 3 metrin korkeuteen puihin, Tentsileeseen nousu tapahtuu narutikkaita käyttäen. Tentsileessä keskellä siäpuolella on lenkki, josta on helppo vetää itsensä sisälle.

Lemmenpesässä on 2 henkilölle makuupussit, makuualusta, tyynyt, tyynyliinat, fleesepeitto, otsalamput ja aidot lampaantaljat. Lampaantalja on kesällä viileä, keväisin ja syksyisin lämmin. 

Tentsile on ihanteellinen kokemuksia kuin elämyksiä hakeville. Kävyt kivet ja oksat eivät hankaa selkää vasten vaan Tentile kiinnitetään kolmeen tukevaan puuhun, puuta vaurioittamatta. Leijut puussa. Auringon paistaessa, tentsileessä voidaan nukkua pelkkä hyttyssuoja pään päällä. Tentsileessä voit yöpyä myös vesisateella. Värillinen sadesuoja pitää sateen loitolla ja vesisateen ropina tuudittaa erähenkiset nautiskelijat nopeasti uneen.

Lemmenpesä on 200 metrin kävelymatkan päässä parkkipaikalta. Lemmenpesälle ei autokuljetusta. Saunarakennus ja Tilan itsepalvelukioski sijaitsee parkkipaikan läheisyydessä. Luontopolulle pääset parkkipaikalta. Tentsilemäki sijaitsee reilu puolen kilometrin päässä parkkipaikalta, metsän siimeksessä. Lemmenpesän, luontopolun ja Tensilemäen polut ovat merkattu selkeästi pylväin, eri värein ja heijastinvin pinnoin. 

Lemmenpesä on uusi majoituspaikka meren rannalla, Grelsbölessä. Lemmenpesä avataan kesäksi 2019. Tentsilemäellä Tentsilemajoitus avautui jo kaksi vuotta sitten kesällä 2017. Kuulumme myös viralliseen Tentsilecampseihin. www.tentsilecamps.com/en/finland/grelsbole

Kaikkia vierailijoita koskee jokamiehenoikeudet. Tutustu sivustolta http://www.ym.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Julkaisut/Esitteet/Jokamiehenoikeudet_esite(4450)

 

 

Perustiedot

Sijainti: Sauvo
Päisterpääntie 156a, 21590 KARUNA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Tentsile Lemmenpesä Hääpareille
Pinta-ala: 5 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 2
Rakennusvuosi: 2019
Kohdenumero: 802200
Lisätietoa: Puussa oleva teltta majoite, ei lämmitystä, ei talvikäyttöä, ei sähköä
Kohteen lisätiedot

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Eco-wc, madollisuus vuokrata puulämmitteisestä saunasta saunavuoro
Rannan tyyppi: meri
Rannan kuvaus: Matalahko, kaislikon lomassa oma pieni laituri
Tilat ja varustelu: WC
Ulkotilat: grilli
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: veneily, nähtävyyksien katselu, vaellus, kalastus, pyöräily, melonta, uinti, marjastus/sienestys
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: jokamiehen oikeudet

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: Oma-auto,polkupyörä, pieni vene (metri vettä), meloen, patikoiden, julkinen liikenne rajoitetusti, linja-autopysäkille 1,5km
Ajo-ohje: Grelsbölen Tila, Päisterpääntie 156 Sauvo Pohjoisesta päin saavuttaessa erkaannutaan E18 tieltä kantatielle 181 Sauvo, Kemiö suuntaan, Ajetaan noin 25 km, 181 tiellä opasteet Grelsbölen Tilalle Elelästä päin saavutaan kantatietä 181 Kemiöstä Sauvo, Paimio Tarvasjoki suuntaan. Kemiön keskustasta ajetaan noin 10 km jonka jälkeen opasteet 181 tieltä Grelsbölen Tilalle

Kohdetta vuokraa

Tentsile Experience Eco Camp Grelsböle
ecocamp@grelsbole.fi
Katso yhteystiedot
Päisterpääntie 156 a
21590 Karuna
Puh. 0445330701
Avaa Google Mapsissa