Omatoimiretki, amok riipparin kera
mökki tai huvila

Omatoimiretki luntopolulla, yö Amok riippumatossa

Mieli tekisi lähteä ulos nukkumaan. Mutta varusteita ei löydy tai haluat kokeilla jotain uutta.

Grelsbölen parkkipaikalta lähtee 5,5 km:n mittainen luontopolku. Luntopolku kiertää Tentsilemäen kautta Kettukalliolle, josta huikeat näkymät aina Paraisille asti. Matka on helppokulkuista, soratietä, metsäpolkua ja metsää. Luontopolku on merkitty. Luontopolun varrelta löytyy upeita paikkoja yöpyä. Meiltä saat mukaasi Amok draumer xl riippumaton, sadesuojan, ilmatäytteisen makuualustan, retkikeittimen,eväät ja kartan. Karttaan on merkitty luontopolku ja nähtävyydet sekä mahdollisia majoituspaikkoja. Otat mukaasi vain vesipullot, makuupussin,repun/rinkan. Meiltä saat loput.

Meiltä saat Amok Draumr xl riippumaton, ilmatäytteisellä makuualustalla ja täyttöpumpulla, integoidulla hyttysverkolla ja tarpilla mukaasi. Lisäksi retkikeittimen ja kattilalla+kahvalla kaasulla mukaasi. Sekä kartan, johon on merkitty yöpymispaikka mahdollisuuksia. Pääset kokeilemaan amokin ihanuutta. Asennat amokin itse metsässä kahden puun väliin, juuri sinua miellyttävään paikkaan. Amok on erittäin helppo asentaa. Meiltä saat ennakkoon asennuslinkin, joihon voit tutustua jo rauhassa kotona.
 

Yöpymispaikan voit itse valita. Mahdollista on yöpyä luontopolun lähettyvillä merkityissä paikoissa tai Tentsilemäellä, lähellä laavua,laavugrilliä ja 4:ää tentsileä. Tai muualla valitsemassasi paikassa.

 

Meiltä löytyy kolme amok xl:ää. Retkiseurue saa yhden retkikeittimen mukaan. Sekä retkieväät. Retkieväät ovat kuivattuja, kevyitä, vaellustarkoitukseen suunniteltuja. Oma vesipullot ja reput/rinkat sinun tulee ottaa mukaasi. Voit halutessaan vuokrata meiltä ennakkoon myös kesämakuupussin mukaasi. Kesämakuupussi avautuu myös peitoksi.

Amok draumr xl on uuden sukupolven tilava riippumatto majoite mukavuutta hakeville.  Grelsbölen emäntä hullaantui mukavuudenhaluisena tähän riippumattoon. Pienikokoisena naisena tilava riippumatto oli kuin unelmien täyttymys. Jossa toki isoimmillekin nukkujillekin löytyy riittävästi tilaa. Kaiken lisäksi, erittäin nopea ja helppo asentaa.  Tässä riipparissa nautit aamukahvit istuen tai katselet auringonlaskua, josta mukavasti kellahdat nukkumaan. Mitä vielä voit toivoa. Tämä on unelma. Ota ilo irti vaikka työpäivästäsi, ja suuntaa metsään rauhoittumaan, läppärillä töitä tehden etänä. Ennen nukkumaan menoa,muista säätää amokin sisäpuolella olevilla säädöillä, itsellesi mukava nukkuma-asento. Näin vältyt yöllisiltä liukumisilta kumpaankaan päätyyn. Amok on alkuun hieman kekkerämpi kuin pitkittäin oleva riippumatto. 

Tämä riippumatto on isokokoinen. Myös pidempi ihminen mahtuu nukkumaan. Kokemuksien peruusteella, varsinkin naiset ,ovat erittäin ilahtuneita amokin helppoudesta ja suuresta keinuvasta olemuksesta.

 Amok Eguipment on norjalaisten ulkoiluun erikoistuneiden insinöörien kehittämä puumajoite. Draumr sana tulee vanhasta norjan kielestä ja tarkoittaa Unelmaa. Draumr riippumatto onkin unelmavaruste niille, jotka haluavat nauttia retkeilystä ja nukkua myös vatsallaan. Tarppi suojaa sinut sateella ja voit vain nauttia nukkumisestasi riippumatossa. Xl:n hyttyssuoja pysyy paremmin irti päästä kuin edeltäjiensä. Tämä on riippumattonukkujan unelma. Tässä riippumatossa nukutaan poikittain, tosin kuin perinteisessä riippumatossa. Riippumaton saa myös istuma-asentoon säätönarujen avulla. Riippumatossa myös pulloteline. 

Amok majoitus on uusi 2019 keväällä tullut riippumattomajoitus vaihtoehto.

Amokkeja meiltä löytyy 3 kpl

Kaikkia vierailijoita koskee jokamiehenoikeudet. Tutustu sivustolta http://www.ym.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Julkaisut/Esitteet/Jokamiehenoikeudet_esite(4450)

Grelsbölessä on roskaton retkeily ja majoittautuminen

Yleissääntö on siis: Kompostoituvat biojätteet voit jättää kompostiin, muut mitä toit mukanasi, viet mennessäsi.

Perustiedot

Sijainti: Sauvo
Päisterpääntie 156, 21590 KARUNA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: Omatoimiretki, amok riipparin kera
Kohdenumero: 802701

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: meri
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Laavugrilli
Tilat ja varustelu: puucee
Ulkotilat: grilli
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: marjastus/sienestys, melonta, pyöräily, uinti, kalastus, vaellus

Kohdetta vuokraa

Tentsile Experience Eco Camp Grelsböle
ecocamp@grelsbole.fi
Katso yhteystiedot
Päisterpääntie 156 a
21590 Karuna
Puh. 0445330701
Avaa Google Mapsissa