Amok partioaitan klubietuus
maatila, Saariston rengastie, Sauvo, 1 henkilö

Amok Draumr xl on uuden sukupolven tilava riippumatto majoite mukavuutta hakeville. Riippumatoon mahtuu isompikin ihminen, sillä pituutta saa olla enintään 210 cm ja painoa 180 kg. Amok Eguipment on norjalaisten ulkoiluun erikoistuneiden insinöörien kehittämä puumajoite. Draumr sana tulee vanhasta norjan kielestä ja tarkoittaa Unelmaa. Draumr riippumatto onkin unelmavaruste niille, jotka haluavat nauttia retkeilystä ja nukkua myös vatsallaan. Tarppi suojaa sinut sateella ja voit vain nauttia nukkumisestasi riippumatossa. Xl:n hyttyssuoja pysyy paremmin irti päästä kuin edeltäjiensä. Tämä on riippumattonukkujan unelma. Tässä riippumatossa nukutaan poikittain, tosin kuin perinteisessä riippumatossa. Riippumaton saa myös istuma-asentoon säätönarujen avulla. Riippumatossa myös pulloteline.

Majoitukseen sisältyy riippumatto, hyönteisverkko ja ripustusvälineet,makuualusta, makuupussi ja tarppi. Grelsbölen Tentsilemäeltä löytyy 2 Amok majoitetta. 

Käytössä laavu, nuotiopaikka, jossa nokipannu, grillausvälineet, polttopuita, tulentekovälineet, eco wc. Reilu puolen kilometrin päässä meri, mistä voit pulahtaa uimaan tai kalastaa. (otat mukaasi kalastusvälineet ja luvat) Annamme mielellään lisätietoa asiasta.  Grelsbölessä on melontareitistön rantautumispaikka, josta voit lähetä päiväretkelle kajakilla. Kerromme mielellään lisää lisäpalveluistamme. Saunamökki sijaitsee uimarannan vieressä, mistä voit hakea juomavettä sekä vuokrata saunavuoron käyttöösi.

Saunavuoron,aamupalan ja illallisen voit vuokrata erikseen.

Amok majoitus on uusi 2019 kesällä tuleva riippumattomajoitus vaihtoehto.

Kaikkia vierailijoita koskee jokamiehenoikeudet. Tutustu sivustolta http://www.ym.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Julkaisut/Esitteet/Jokamiehenoikeudet_esite

 

Tämä tuote on varattavissa yhteistyökumppanimme partioaitan klubietuutena. Ilmoita meille varausta tehtäessä partioaitan klubinumeronne. Hinta on tässä varauksessa valmiiksi alennettu -15%. Mikäli et ilmoita varausta tehdessäsi partioaitan klubinumeronne tai et ole partioaitan klubilainen, sinun varaus tullaan perumaan ilman erillistä ilmoitusta.

Perustiedot

Sijainti: Sauvo
Päisterpääntie 156 a, 21590 KARUNA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: maatila
Loma-asunnon nimi: Amok partioaitan klubietuus
Vuodepaikkojen määrä: 1
Kohdenumero: 851758

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu

Kohdetta vuokraa

Tentsile Experience Eco Camp Grelsböle
ecocamp@grelsbole.fi
Katso yhteystiedot
Päisterpääntie 156 a
21590 Karuna
Puh. 0445330701
Avaa Google Mapsissa