Lemmenpesä partioaitan klubietuus
mökki tai huvila, Saariston rengastie, Sauvo, 1 henkilö

Grelsbölen Lemmenpesässä vietät esimerkiksi ikimuistoisen hääyön tai ikimuistoisen kokemuksen ystäväsi kanssa leijuen puihin kiinnitetyssä Tentsileessä.  Lemmenpesä Tentsile sijaitsee vain muutaman askeleen päässä merestä, jossa mahtavat näkymät merelle ja Kemiönsaareen johtavalle sillalle. Lemmenpesän varustukseen kuuluu eco-wc, grilli ja katos, nokipannu ja  kanisteri vettä, ilmatäytteiset patjat. Oma pieni laituri,josta voit pulahtaa mereen uimaan. Lemmenpesä toivottaa parin alkumaljan (alkoholiton) ja herkkupalojen kera tervetulleeksi. Aamupalaksi nautitaan herkkullinen kylmä aamupala. Aamupala toimitetaan Lemmenpesälle klo 9 mennessä. Aamupalan voitte nauttia teille sopivaan aikaan.

Lemmenpesää ei suositella huonokuntoislle tai korkeita paikkoja pelkääville.

Tentsile on kiinnitetty noin 3 metrin korkeuteen puihin, Tentsileeseen nousu tapahtuu narutikkaita käyttäen. Tentsileessä keskellä siäpuolella on lenkki, josta on helppo vetää itsensä sisälle.

Lemmenpesässä on 2 henkilölle makuupussit, makuualusta, tyynyt, tyynyliinat, fleesepeitto, otsalamput ja aidot lampaantaljat. Lampaantalja on kesällä viileä, keväisin ja syksyisin lämmin. 

Tentsile on ihanteellinen kokemuksia kuin elämyksiä hakeville. Kävyt kivet ja oksat eivät hankaa selkää vasten vaan Tentile kiinnitetään kolmeen tukevaan puuhun, puuta vaurioittamatta. Leijut puussa. Auringon paistaessa, tentsileessä voidaan nukkua pelkkä hyttyssuoja pään päällä. Tentsileessä voit yöpyä myös vesisateella. Värillinen sadesuoja pitää sateen loitolla ja vesisateen ropina tuudittaa erähenkiset nautiskelijat nopeasti uneen.

Lemmenpesä on 200 metrin kävelymatkan päässä parkkipaikalta. Lemmenpesälle ei autokuljetusta. Saunarakennus ja Tilan itsepalvelukioski sijaitsee parkkipaikan läheisyydessä. Luontopolulle pääset parkkipaikalta. Tentsilemäki sijaitsee reilu puolen kilometrin päässä parkkipaikalta, metsän siimeksessä. Lemmenpesän, luontopolun ja Tensilemäen polut ovat merkattu selkeästi pylväin, eri värein ja heijastinvin pinnoin. 

Lemmenpesä on uusi majoituspaikka meren rannalla, Grelsbölessä. Lemmenpesä avataan kesäksi 2019. Tentsilemäellä Tentsilemajoitus avautui jo kaksi vuotta sitten kesällä 2017. Kuulumme myös viralliseen Tentsilecampseihin. www.tentsilecamps.com/en/finland/grelsbole

Kaikkia vierailijoita koskee jokamiehenoikeudet. Tutustu sivustolta http://www.ym.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Julkaisut/Esitteet/Jokamiehenoikeudet_esite(4450)

tämä etuus on tarkoitettu partioaitan klubilaisille.  Hinnoittelussa on huomioitu klubietuus -15% alennus. Ilmoita varauksen yhteydessä partioaitan klubinumeronne.  Mikäli numeroa ei ilmoiteta,  peruumme tilauksen ilman erillistä ilmoitusta. 

Saapuminen klo 15-16 tai ilmoitathan mikäli saavut myöhemmin 

Perustiedot

Sijainti: Sauvo
Päisterpääntie 156 a, 21590 KARUNA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: Lemmenpesä partioaitan klubietuus
Vuodepaikkojen määrä: 1
Kohdenumero: 851759

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu

Kohdetta vuokraa

Tentsile Experience Eco Camp Grelsböle
ecocamp@grelsbole.fi
Katso yhteystiedot
Päisterpääntie 156 a
21590 Karuna
Puh. 0445330701
Avaa Google Mapsissa