Savonlinna

Savonlinna
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Savonlinna - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Savonlinna on upea kotimaankohde, joka säväyttää niin monipuolisella kulttuuritarjonnallaan kuin kauniilla luonnollaankin. Gofinlandin tarjonnasta löydät parhaat vaihtoehdot majoitukseen Savonlinnassa. Etsitpä sitten loma-asuntoa Savonlinnan keskustan välittömästä läheisyydestä tai viihtyisää vuokramökkiä rauhallisen järven rannalta, valikoimassamme riittää majoitusvaihtoehtoja kaikkiin eri tarpeisiin.

Savonlinnan maamerkkinä toimii 1400-luvulta peräisin oleva Olavinlinna, jonka jylhät tornit koristavat rauhallisen kaunista järvimaisemaa. Vuosien saatossa Olavinlinnalla on ollut monenlaisia isäntiä, niin venäläisiä kuin ruotsalaisia, joten linnan historiaa värittävät mielenkiintoiset tarinat rakennuksen ja sen asukkaiden värikkäistä vaiheista. Nykyään turistikohteena toimiva linna tarjoaa vierailijoilleen oopperaa ja teatteria sekä tietysti upeat näkymät linnan vartiotornista.

Majoitus mökissä mahdollistaa viihtyisän ja monipuolisen loman, jonka aikana voit nauttia Savonlinnan tapahtumista ja rentoutua kauniissa järvimaisemissa erilaisten aktiviteettien parissa. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin vuokramökki Savonlinnasta!

Katso lähialueilta myös

Lue myös