Kartanohuvila 3mh
mökki, Savonlinna, 6 henkilöä

Kartanohuvila 3mh Kun varaat huvilan 3 makuuhuoneella, on käytössänne huvilan alakerta ja majoittujien määrä on maksimissaan 6 henkilöä. Yläkerran makuuhuoneet ovat tällöin suljettu.

Kartanohuvilamme (2kpl) sijaitsevat Haukiveden rannalla, lähellä Linnansaaren kansallispuistoa. Huviloilla on rauhallinen sijainti, oma ranta jossa laituri ja pieni hiekkaranta, grillipaikka ja rantasauna. Huviloiden välistä löytyy yhteinen aktiviteettipiha, jossa voit pelata mm. sulkapalloa. Muutoin huviloita ympäröi perinteinen maalaismaisema metsineen, peltoineen ja tietenkin monien aktiviteettien Saimaa.

Omarantaisissa huviloissa on sisäsauna (sähkö), ulkosauna (puu), täysin varusteltu keittiö, 3 makuuhuonetta, 2 wc:tä, kodinhoitohuone, WiFi sekä tilava oleskelutila, joka muuntuu hyvin myös kokous- ja juhlatilaksi. Katso 360° esittely huvilasta!

 

Huvilat sijaitsevat 4,5km päässä Oravin kylästä. Oravin kylältä löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto/ vuokraamo sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.

 

Suosituimmat aktiviteetit ovat tutustuminen Linnansaaren kansallispuistoon, soutelu, kalastus, melonta, uinti, retkiluistelu ja metsäretket. Opastettuja aktiviteetteja löytyy runsaasti aina saunayogasta norppasafareihin. Opastetuille järviretkille voit lähteä suoraan huvilan laiturista!

 

Esteettömyys: Huvilan alakerrassa pääsee liikkumaan esteettömästi, huvilaan on myös saatavilla siirrettävä ramppi. Huviloiden rantaan pääsee tasaista ja loivaa polkua pitkin. Myyntipalvelusta saat tarvittaessa mittatietoja sekä kuvia, jotta voit arvioida sopiiko juuri kyseinen huvilatyyppi sinulle. Tarkista saatavuus myyntipalvelusta ennen varauksen tekoa!
 

Saatavissa verkkokaupassa:

1.6-31.8 välillä 3-7vrk varaukset

uusi vuosi min 3 vrk

muuna aikana 2-7vrk varaukset

Jos et löydä vapaita päiviä verkkokaupasta, ota yhteys myyntipalveluun!

 

Huom! Huomasithan että varauksen voi tehdä huoletta, verkkokaupassa tehdyn varauksen voi aina tarvittaessa siirtää kuluitta!

 

Oravin kylä sijaitsee:
373km Helsingistä.
60km Varkaudesta.
42km Savonlinnasta.

Kartanohuvilat sijaitsevat 5 km Oravista.
 

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Kartanohuvila 3mh
Vuodepaikkojen määrä: 6
Lisävuoteiden määrä: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 1256112

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
varaustiedot päivitetty 20.08.2022
varaustiedot päivitetty 20.08.2022

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078
Avaa Google Mapsissa