Kartanohuvila
mökki, Suur-Saimaa, Savonlinna, 15 henkilöä

Kartanohuvila

Kartanohuvilat Sääksi ja Norppa

Kartanohuvilamme Sääksi ja Norppa ovat valmistuneet Oraviin Haukiveden rannalle syksyllä 2010. Rauhallinen sijainti, oma ranta jossa laituri ja pieni hiekkaranta, grillipaikka ja rantasauna löytyvät molemmilta huviloilta. Huviloiden välistä löytyy yhteinen aktiviteettipiha jossa voit pelata mm. sulkapalloa. Muutoin huviloita ympäröi perinteinen maalaismaisema metsineen, peltoineen ja tietenkin monien aktiviteettien Saimaa.

Suosituimmat aktiviteetit ovat soutelu, kalastus, melonta, uinti, retkiluistelu ja metsäretket. Opastettuja aktiviteetteja löytyy runsaasti aina saunayogasta norppasafareihin. Opastetuille järviretkille voit lähteä suoraan huvilan laiturista!

Huvilat sijaitsevat 4,5km päässä Oravin kylästä. Oravin kylältä löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin Thai PopUp makasiinin ja reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto/ vuokraamo sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.

Omarantaisissa huviloissa on sisäsauna (sähkö), ulkosauna (puu), täysin varusteltu keittiö, kuusi makuuhuonetta, 3 wctä, kodinhoitohuone, WiFi, sekä tilava oleskelutila, joka muuntuu hyvin myös kokous- ja juhlatilaksi.

 

Oravin kylä sijaitsee:
373km Helsingistä.
60km Varkaudesta.
42km Savonlinnasta.
 

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Kartanohuvila
Pinta-ala: 198,50 m²
Vuodepaikkojen määrä: 15
Lisävuoteiden määrä: 0
Rakennusvuosi: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 213889

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei tiedossa

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078