Tallusniemen Grand huvila
mökki, Savonlinna, 15 henkilöä

Tallusniemi GRAND villa

Tallusniemi sijaitsee keskellä kauneinta Saimaata, erittäin rauhallisella alueella. Se on täydellinen ympärivuotinen matkakohde aktiivilomailijalle tai rentoutumista kaipaavalle perheelle. Huvilat on sisustettu tilavaksi suomalaisia perinteitä kunnioittaen, vaaleilla väreillä ja luonnonmateriaaleista tehdyillä pinnoilla. Täällä voit asua mukavasti lähellä luontoa, saunoa rantasaunassa ja pulahtaa uimaan omalta laiturilta. Metsä ja kalaisat vedet odottavat oven takana ja alueella on myös hiekkaranta ja leikkikenttä. Kaikissa huviloissa on oma rauhallinen ranta ja laituri aivan kalavesien äärellä.

 

GRAND villassa on 6 makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella. 2 huoneista on sviittejä omalla terassilla. Huvilassa on täysin varusteltu keittiö, tilava ruokailu/ olohuone sekä saunat sisällä ja ulkona. Huvilassa on oma rauhallinen ranta, laituri, tulipaikka sekä kalanperkaus pöytä aivan kalavesien äärellä.

 

Opastetuille järvisafareille sekä kalaretkille opas noutaa teidät suoraan huvilan omalta laiturilta. Linnansaaren kansallispuiston venekuljetukset sekä talvivaellusreitti lähtevät Oravista, josta voit myös vuokrata retkeilyvälineitä ympäri vuoden. 10hp moottoriveneen voit vuokrata Oravista tai pyytää kuljetusta huvilalle.

 

Tallusniemi on kapea, Saimaan ympäröimä niemi joka sijaitsee n. 10km Oravin kylältä. Niemi on erittäin rauhallinen ja siellä sijaitsee ainoastaan huvilat palveluineen. Huvilat valmistuivat kesällä 2013.

 

Esteettömyys: Huvilan alakerrassa pääsee liikkumaan esteettömästi (saunan yhteydessä olevaan suihkutilaan ovi on kapea), huvilaan on saatavilla myös siirrettävä ramppi. Huvilassa on tilava makuuhuone, jonka yhteydessä on oma wc. Huvilan rantaan pääsee tasaista polkua pitkin. Myyntipalvelusta saat tarvittaessa tarkempia mittatietoja sekä kuvia, jotta voit arvioida soveltuuko kyseinen huvilatyyppi juuri sinulle. Tarkista saatavuus myyntipalvelusta ennen varauksen tekoa!

 

Varattavissa verkkokaupassa:

18.6-31.8        välillä 3-7vrk varaukset (juhannuksena 3vrk to-su)
27.12.-11.1.  välillä 7vrk varaukset
muuna aikana 1-7vrk varaukset
Jos et löydä vapaita päiviä verkkokaupasta, ota yhteys myyntipalveluun!

Huomasithan että varauksen voi tehdä huoletta, verkkokaupassa tehdyn varauksen voi aina tarvittaessa siirtää kuluitta!

Tallusniemi sijaitsee:
373km Helsingistä.
60km Varkaudesta.
42km Savonlinnasta.

10km Oravista (lähin kauppa)

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Tallusniemen Grand huvila
Pinta-ala: 232 m²
Vuodepaikkojen määrä: 15
Lisävuoteiden määrä: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 213890

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
varaustiedot päivitetty 20.08.2022
varaustiedot päivitetty 20.08.2022

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078
Avaa Google Mapsissa