Oravin huvila
mökki, Savonlinna, 10 henkilöä

Oravin huvila

Oravin huvilat (7kpl) sijaitsevat rauhallisella Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä Oravin kylän palveluista. Jokaisella huvilalla on oma rauhallinen ranta ja saunasta pulahdat raikkaaseen Saimaaseen ympäri vuoden. Talvella voi lainata avannontekovälineitä respasta.

Korkeatasoisesta huvilasta löytyy neljä makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, tilava olohuone ja erillinen iso saunaosasto järvinäkymällä. Sauna ja suihkut sijaitsevat saunaosastolla, jonne käynti terassin läpi. Oma ranta, laituri, soutuvene, tulipaikka ja tilava terassi löytyvät myös jokaiselta huvilalta. Katso 360° esittely täältä. Suosituimmat aktiviteetit ovat vierailu Linnansaaren kansallispuistoon, soutelu, kalastus, melonta, uinti, retkiluistelu ja metsäretket. Opastettuja aktiviteetteja löytyy runsaasti aina saunayogasta norppasafareihin. Opastetuille järviretkille voit lähteä suoraan huvilan laiturista!

Huviloiden yhteydestä löytyy myös tenniskenttä sekä kalojen perkauspaikka.

 

Oravin kylältä löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.

 

Esteettömyys: Huvilan alakerrassa sekä erillisen saunaosaston suihkutiloissa pääsee liikkumaan esteettömästi, huvilaan on myös saatavilla siirrettävä ramppi. Joidenkin Oravin huviloiden rantaan pääsee melko tasaista polkua avustajan kanssa. Myyntipalvelusta saat tarvittaessa tarkempia mittatietoja sekä kuvia, jotta voit arvioida sopiiko kyseinen huvilatyyppi juuri sinulle. Tarkista saatavauus myyntipalvelusta ennen varauksen tekoa!

 

Saatavissa verkkokaupassa:

1.6-31.8 välillä 2-7vrk varaukset
23.12.-11.1. 3-7vrk varaukset
muuna aikana 1-7vrk varaukset
Jos et löydä vapaita päiviä verkkokaupasta, ota yhteys myyntipalveluun!

Huom. Huomasithan että varauksen voi tehdä huoletta, verkkokaupassa tehdyn varauksen voi aina tarvittaessa siirtää kuluitta!
 

Oravin kylän sekä majoituksen sijainnin näet täältä!

373km Helsingistä.

60km Varkaudesta.

42km Savonlinnasta.

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Oravin huvila
Pinta-ala: 136 m²
Vuodepaikkojen määrä: 10
Lisävuoteiden määrä: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 213892

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
varaustiedot päivitetty 09.08.2022
varaustiedot päivitetty 09.08.2022

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078
Avaa Google Mapsissa