Villa Kolovesi Enonkoskella
mökki, Savonlinna, 13 henkilöä

Villa Kolovesi

Tämä vuonna 2007 valmistunut omarantainen hirsihuvila sijaitsee rauhallisella paikalla Käköveden rannalla erämaisen Koloveden kansallispuiston kupeessa. Täällä vietät lomasi täysin luonnon keskellä, rauhassa ja hiljaisuudessa. Tämä korkealuokkainen huvila on täysin varusteltu. Huvilasta löytyy 5 makuuhuonetta, tilava keittiö ja olohuone sekä erillinen saunaosasto. Pihalta löytyy lasten leikkipaikka, sulkapallokenttä, grillipaikka, oma hiekkaranta, laituri ja soutuvene. Ranta on rauhallisessa poukamassa, jossa olet täysin luonnon ympäröimänä.


Koloveden huvilamme on täydellinen paikka rentoutumiseen ja voimaantumiseen. Luonnossa oleminen ja liikkuminen tutkitusti vähentävät stressitasoja sekä verenpainetta ja virkistävät kokonaisvaltaisesti. Huvilan rannalta pääset uimaan sekä kalastamaan, ympäröivistä metsistä keräät marjat ja sienet. Kolovesi kutsuu nauttimaan!

 

Huomioithan että Koloveden huvilamme sijaitsee Ihamaniemellä, noin 35km päässä Oravista. Varauksen yhteydessä annamme tiedot avainten noutamiseen. Oravin vastaanotto palvelee päivittäin puhelimitse sekä sähköpostitse.

 

Koloveden kansallispuisto

Kolovesi tunnetaan melojien paratiisina jossa retkeillään jylhien kallioiden, pirunpeltojen ja koskemattoman luonnon keskellä. Kalasääsket sekä Saimaannorppa ovat alueen vakituisia asukkaita. Täydellisen rauhan kansallispuistossa takaa alueella oleva moottoriveneiden liikkumiskielto. Koloveden kansallispuiston muinaisista asukkaista kertovat vanhat kalliomaalaukset, joita pääset ihailemaan Ukonvuorella. Kansallispuistoon pääset tutustumaan soutaen suoraan huvilalta, opastetulla melontaretkellä tai vuokraamalla melontakalustoa Kirkkorannasta n. 15km päässä huvilalta (tee varaus verkkokaupassa tai vastaanotosta). Kirkkorannasta on vesitse vain muutama kilometri kuuluisille Ukonvuoren kalliomaalauksille! Nahkiaissalon luontopolku (Koloveden kansallispuistossa) sijaitsee 10km päässä huvilalta.

 

Huvila varattavissa verkkokaupassa:

24.6-31.8.      5-7vrk varaukset

Juhannuksena min. to-su varaukset
27.12.-11.1. 7vrk varaukset
muuna aikana 1-7vrk varaukset
Jos et löydä vapaita päiviä verkkokaupasta, ota yhteys myyntipalveluun!

Huomasithan että varauksen voi tehdä huoletta, verkkokaupassa tehdyn varauksen voi aina tarvittaessa siirtää kuluitta!


Villa Kolovesi sijaitsee:
407km Helsingistä.
92km Varkaudesta.
46km Savonlinnasta.

35km Oravista

14km Enonkoskelta (lähin kauppa)

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Villa Kolovesi Enonkoskella
Pinta-ala: 125 m²
Vuodepaikkojen määrä: 13
Lisävuoteiden määrä: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 213895

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
varaustiedot päivitetty 20.08.2022
varaustiedot päivitetty 20.08.2022

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078
Avaa Google Mapsissa