Villa Kolovesi
mökki, Savonlinna, 13 henkilöä

Villa Kolovesi

Tämä vuonna 2007 valmistunut omarantainen hirsihuvila sijaitsee rauhallisella paikalla Käköveden rannalla erämaisen Koloveden kansallispuiston kupeessa. Täällä vietät lomasi täysin luonnon keskellä, rauhassa ja hiljaisuudessa. Tämä korkealuokkainen huvila on täysin varusteltu. Huvilasta löytyy 5 makuuhuonetta, tilava keittiö ja olohuone sekä erillinen saunaosasto. Pihalta löytyy lasten leikkipaikka, sulkapallokenttä, grillipaikka, oma hiekkaranta, laituri ja soutuvene. Ranta on rauhallisessa poukamassa, jossa olet täysin luonnon ympäröimänä.


Koloveden huvilamme on täydellinen paikka rentoutumiseen ja voimaantumiseen. Luonnossa oleminen ja liikkuminen tutkitusti vähentävät stressitasoja sekä verenpainetta ja virkistävät kokonaisvaltaisesti. Huvilan rannalta pääset uimaan sekä kalastamaan, ympäröivistä metsistä keräät marjat ja sienet. Kolovesi kutsuu nauttimaan!

 

Huomioithan että Koloveden huvilamme sijaitsee Ihamaniemellä, noin 35km päässä Oravista. Varauksen yhteydessä annamme tiedot avainten noutamiseen. Oravin vastaanotto palvelee päivittäin puhelimitse sekä sähköpostitse.

 

Koloveden kansallispuisto

Kolovesi tunnetaan melojien paratiisina jossa retkeillään jylhien kallioiden, pirunpeltojen ja koskemattoman luonnon keskellä. Kalasääsket sekä Saimaannorppa ovat alueen vakituisia asukkaita. Täydellisen rauhan kansallispuistossa takaa alueella oleva moottoriveneiden liikkumiskielto. Koloveden kansallispuiston muinaisista asukkaista kertovat vanhat kalliomaalaukset, joita pääset ihailemaan Ukonvuorella. Kansallispuistoon pääset tutustumaan s

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Villa Kolovesi
Pinta-ala: 125 m²
Vuodepaikkojen määrä: 13
Lisävuoteiden määrä: 0
Rakennusvuosi: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 213895

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
varaustiedot päivitetty 24.03.2018
varaustiedot päivitetty 24.03.2018

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078
Avaa Google Mapsissa