Villa Kolovesi
mökki, Suur-Saimaa, Savonlinna, 13 henkilöä

Villa Kolovesi

Villa Kolovesi

Tämä vuonna 2007 valmistunut omarantainen hirsihuvila sijaitsee rauhallisella paikalla Käköveden rannalla erämaisen Koloveden kansallispuiston kupeessa. Täällä vietät lomasi täysin luonnon keskellä, rauhassa ja hiljaisuudessa. Tämä korkealuokkainen huvila on täysin varusteltu. Huvilasta löytyy 5 makuuhuonetta, tilava keittiö ja olohuone sekä erillinen saunaosasto. Pihalta löytyy lasten leikkipaikka, sulkapallokenttä, grillipaikka, oma hiekkaranta ja laituri.

 

Kolovesi tunnetaan melojien paratiisina jossa retkeillään jylhien kallioiden, pirunpeltojen ja koskemattoman luonnon keskellä. Kalasääsket sekä Saimaannorppa ovat alueen vakituisia asukkaita. Täydellisen rauhan takaa alueella oleva moottoriveneiden liikkumiskielto. Koloveden kansallispuiston muinaisista asukkaista kertovat vanhat kalliomaalaukset, joita pääset ihailemaan Ukonvuorella.


Kolovesi on täydellinen paikka rentoutumiseen ja voimaantumiseen. Luonnossa oleminen ja liikkuminen tutkitusti vähentävät stressitasoja sekä verenpainetta ja virkistävät kokonaisvaltaisesti. Huvilan rannalta pääset uimaan sekä kalastamaan, ympäröivistä metsistä keräät marjat ja sienet. Kolovesi kutsuu nauttimaan!

Villa Kolovesi sijaitsee:
407km Helsingistä.
92km Varkaudesta.
46km Savonlinnasta.

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Villa Kolovesi
Pinta-ala: 125 m²
Vuodepaikkojen määrä: 13
Lisävuoteiden määrä: 0
Rakennusvuosi: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 213895

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei tiedossa

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078