Oravin huvila 4:lle hengelle
mökki, Savonlinna, 4 henkilöä

Oravin huvila 4:lle hengelle

 

Kun varaat Oravin huvilan 4:lle hengelle on käytössäsi huvilan alakerta. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, keittiö, olohuone, wc, pyykkitilat ja saunaosasto. Yläkerta (2 makuuhuonetta ja wc) on tällöin pois käytöstä.

 

Oravin huvilat (7kpl) sijaitsevat rauhallisella Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä Oravin kylän palveluista. Jokaisella huvilalla on oma rauhallinen ranta ja saunasta pulahdat raikkaaseen Saimaaseen ympäri vuoden.

Korkeatasoisesta huvilasta löytyy 2 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, tilava olohuone ja erillinen iso saunaosasto järvinäkymällä. Sauna ja suihkut sijaitsevat saunaosastolla, jonne käynti terassin läpi. Oma ranta, laituri, soutuvene, tulipaikka ja tilava terassi löytyvät jokaiselta huvilalta. Katso 360° virtuaali esitys täältä. Huviloiden yhteydestä löytyy myös tenniskenttä sekä kalojen perkaus ja savustusuuni. Suosituimmat aktiviteetit ovat käynti Linnansaaren kansallispuistossa, soutelu, kalastus, melonta, uinti, retkiluistelu ja metsäretket. Opastettuja aktiviteetteja löytyy runsaasti aina saunayogasta norppasafareihin. Opastetuille järviretkille voit lähteä suoraan huvilan laiturista!

 

Oravin kylältä löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin Thai PopUp makasiinin ja reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.

 

Varattavissa:

Oravin huvila 4:lle hengelle on varattavissa ympäri vuoden. Jos et löydä sopivia päiviä verkkokaupasta, ota ytheyttä suoraan myyntipalveluun puh. 044-27 47 078 tai oravi(at)saimaaholiday.net

 

Oravin huvilat sijaitsevat:

373km Helsingistä.

60km Varkaudesta.

42km Savonlinnasta.

1km Oravista (lähin kauppa)

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Oravin huvila 4:lle hengelle
Pinta-ala: 136 m²
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 267849

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
varaustiedot päivitetty 28.11.2021
varaustiedot päivitetty 28.11.2021

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078
Avaa Google Mapsissa