Kanootti + Aitta Linnansaaressa 2hlö
mökki, Savonlinna, 2 henkilöä

Melontaretki Linnansaaren kansallispuistoon

Tällä omatoimisella melontaretkellä pääset tutustumaan Linnansaaren kansallispuiston upeisiin maisemiin. Melo sokkeloisessa saaristossa jossa voit nähdä alueen kauneimpia maisemia sekä sympaattisen saimaannnorpan, saukon, majavan tai vaikka sääksen kalastamassa.

Majoitus Sammakkoniemessä, Linnansaaren kansallispuiston pääleirintäalueella, jonne melontamatkaa Oravista on lyhimmillään vain 5km.  Lähtöpaikkana on Oravi, josta saatte kaikki tarvittavat välineet, kartat ja reittiohjeet Linnansaareen.

Sammakkoniemi toimii retkellä tukikohtana, josta on helppo tehdä eripituisia melontaretkiä kansallispuistoon. Leirintäalueelta lähtee myös hienot luontopolut ympäri saaren 2-7km sekä reitti Louhimaan museo torpalle, jossa voi tutustua entisajan torppariperinteeseen.

 

Majoitus perinteisessä hirsiaitassa. Aitassa on kaksi kerrossänkyä (4 petipaikkaa, patjat, peitot ja tyynyt), pöytä ja penkit. Ota mukaan omat liinavaatteet/ makuupussi, tai vuokraa ne lisäpalveluista. Aitassa ei ole sähköä. Aitta on yksin teidän käytössänne, eikä sinne majoitu muita. Aitta on käytössänne tulopäivänä klo 14.00, lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Leirintäalueella on kioski, vesikaivo, ulkokeittiö, huussit ja puulämmitteinen sauna.

Huomioithan että aitat sijaitsevat saarella, jonne kulku ainoastaan veneellä tai meloen!

 

Paketti sisältää: kanootin, majoituksen hirsiaitassa, melontaliivit, kuivapussit tai tynnyrit ja vedenkestävän melontakartan. Kanootin saatte käyttöönne lähtöpäivänä klo 12.00 alkaen ja palautus on paluupäivänä klo 21.00 mennessä.

 

Paketti varattavissa ajalle: 10.5-30.9

 

Hinta on yhteensä kahdelle hengelle! Yhteensä: 140€/ 1vrk/ 2hh

Pakettiin on mahdollista ottaa yksi lisähenkilö lisäpalveluista 30€/ vrk. Mikäli ryhmässä on yli 3 henkilöä, varaa useampi paketti tai ota yhteyttä myyntipalveluun.

 

 

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Kanootti + Aitta Linnansaaressa 2hlö
Pinta-ala: 25 m²
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 286440

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
varaustiedot päivitetty 19.08.2022
varaustiedot päivitetty 19.08.2022

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078
Avaa Google Mapsissa