Oravin Hyvinvointiloma 1-4 hengelle
mökki, Savonlinna, 4 henkilöä

Oravin Hyvinvointiloma 1-4 hengelle
Oravin huvilat sijaitsevat rauhallisella Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä Oravin kylän palveluista. Jokaisella huvilalla on oma rauhallinen ranta ja saunasta pulahdat raikkaaseen Saimaaseen ympäri vuoden.

Korkeatasoisesta huvilasta löytyy kaksi makuuhuonetta, täysin varustelu keittiö, tilava olohuone ja erillinen iso saunaosasto järvinäkymällä. Oma ranta, laituri, soutuvene, tulipaikka ja tilava terassi löytyvät myös jokaiselta huvilalta. Suosituimmat aktiviteetit ovat soutelu, kalastus, melonta, uinti, retkiluistelu ja metsäretket. Opastettuja aktiviteetteja löytyy runsaasti aina saunayogasta norppasafareihin. Huviloiden yhteydestä löytyy myös tenniskenttä.

Loppukesä ja syksy ovat parasta sadonkorjuuaikaa ja huviloiden ympäristöstä löytyykin hyvät sieni- ja marjametsät. Talvella on hyvä hetki nauttia hiljaisuudesta, tehdä pitkiä retkiä jäällä kävellen tai luistellen, viettää iltaa takkatulen äärellä ja nauttia saunan lämmöstä. Talvella huvilalla on mahdollista avantouintiin. Avantouinti pistää veren kiertämään, polttaa kaloreita, parantaa kudosten aineenvaihduntaa, vähentää kolotuksia ja vapauttaa endorfiinejä jotka johtavat yleisesti hyvän olon tunteeseen uinnin jälkeen. Avannontekovälineet voi lainata respasta tai voit lisäpalveluna tilata avannon sahaus. Sataman saunassa Oravissa on myös avanto käytettävissä. 

Hyvinvointilomaan sisältyvä hemmottelupaketti tekee saunomisesta entistäkin rentouttavan kokemuksen. Hemmottelupaketti sisältää  saunatuoksun, saippuan, saunahunajan, saunaturvenaamion ja saunassa ihanasti imeytyvän saunaöljyn. Kaikki tuoksut on valmistettu 100% eteerisistä öljyistä, turvenaamio on 100% kotimaista luonnonturvetta.

 

Kyläkauppa Oravissa tarjoaa paikallisia luomutuotteita kuten ruisleipää, paikallisten kalastajien kaloja, riistaa sekä muita sesongin mukaan vaihtuvia tuotteita. Kaupasta on saatavissa myös valikoima hyvinvointi- ja saunatuotteita.

 

Hinta alk 81 €/hlö/yö (sis. hemmottelupaketti, liinavaatteet, pyyhkeet, takkapuut ja loppusiivous)

 

Hyvinvointiloma on varattavissa talvi/kevät kaudella 11.1-30.4 ja syyskaudella 1.9-20.12.

Muina aikoina huvilan saatavuutta voi tiedustella myyntipalvelusta.
 

Hyvinvoinnin lisäpalvelut huvilalle (varaa myyntipalvelusta):

  • Saunayoga 1-4 hlö n. 30 min: 50€/ ryhmä
  • Klassinen hieronta tai vyöhyketerapia 60min: 59€/ hlö
  • Crossnature treeni  n. 60 min 90 €/ryhmä

Saunayoga tunti pidetään huvilan omassa saunassa ja ohjaajana toimii koulututtu saunayoga ohjaaja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Pukeudu kevyisiin jumppavaatteisiin. Lisätietoja Saunayogasta löydät täältä!

Hierojanamme toimii koulutettu hieroja ja vyöhyketerapeutti.

  • Saimaa superfood paketti: 29€

Superfood paketti sisältää: Muhosen luomuruisleipää 1000g, Saimaan marjan hillo 200g, Saimaan marjan kylmäpuristettua marjamehua 500ml, Oravin kuhaa 280g.
Paketti toimitetaan huvilalle.

 

Oravi sijaitsee:

373 km Helsingistä

189 km Lappeenrannasta

42 km Savonlinnasta

Perustiedot

Sijainti: Savonlinna
Kiramontie 27, 58130 ORAVI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Oravin Hyvinvointiloma 1-4 hengelle
Pinta-ala: 136 m²
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 0
Sauna: sauna
Kohdenumero: 545339

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
varaustiedot päivitetty 01.10.2022
varaustiedot päivitetty 01.10.2022

Kohdetta vuokraa

SaimaaHoliday Oravi
oravi@saimaaholiday.net
Katso yhteystiedot
Kiramontie 27
58130 Oravi
Puh. 044 2747 078 Gsm 044 2747 078
Avaa Google Mapsissa