Savonlinnan Oopperajuhlat

Savonlinnan Oopperajuhlat
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Savonlinnan Oopperajuhlat - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinlandin valikoimasta löydät parhaan majoituksen ja sopivimmat vuokramökit Savonlinnan Oopperajuhlien ajaksi. Savonlinnassa sijaitsevat mökit tarjoavat mahdollisuuden majoittua kauniissa luonnonympäristössä lähellä Oopperajuhlien tapahtumatarjontaa. Mökkien lisäksi Savonlinnassa ja lähialueilla on tarjolla loma-asuntoja ja huviloita, joiden joukosta löytyy vaihtoehtoja isommallekin seurueelle.

Savonlinnan Oopperajuhlat on Savonlinnassa järjestettävä, peräti kuukauden kestävä tapahtumakokonaisuus, joka pitää sisällään lukuisia oopperaesityksiä ja muita mielenkiintoisia oheistapahtumia. Ensimmäisen kerran jo vuonna 1912 järjestetty tapahtuma on vuosikymmenten kuluessa muotoutunut suomalaisen oopperamusiikin päätapahtumaksi, joka kerää Savonlinnaan vuosittain kymmeniä tuhansia korkeakulttuurin ystäviä. Olavinlinnan upeassa miljöössä järjestettävät oopperaesitykset tarjoavat ainutlaatuisia musiikkielämyksiä, joita ei muualla pääse kokemaan.

Savonlinnassa on tarjolla suuri määrä erikokoisia vuokramökkejä pienistä mökeistä luksusluokan huviloihin ja loma-asuntoihin. Mikäli suosit erityisen rauhallisia kohteita, kannattaa tutustua myös kauempana kaupungin keskustasta sijaitseviin mökkeihin. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokramökin Oopperajuhlien läheltä!

Katso lähialueilta myös