Koivu-ulku, wilderness cabin
mökki, Savukoski, 4+2 henkilöä

Kemijärveltä 150 km koilliseen, Savukosken keskustasta 60 km koilliseen, Värriöjoki 20 m (joen leveys 45 m, tämän sivun kartassa joella väärä nimi), matalahko luonnontilainen ranta, pikkukivinen pohja, intiaanikanootti, ei venettä.
Syrjäinen ja hyvin rauhallinen sijanti, kulku metsäautotietä pitkin noin 33 km, tie vaatii loppuosaltaan kohtalaista maavaraa autolta.

Hirsimökki, rakennettu 2002. Tuvassa iso laveri, jonka alaosassa 4 nukkumapaikkaa, ylälavereilla 2 paikkaa. Puukamiina ja metallinen kevyttakka. Mökissä aurinkopaneelisähkö, jolla valaistus ja matkapuhelimen latausmahdollisuus (12 V).
Katettu terassi, maakellari joen törmässä.

Erillinen sauna, jossa löylyhuone ja takkatupa. Takkatuvassa laveri (leveys 120 cm). Saunassa pata veden lämmitykseen. Vesi saunaan saadaan kantamalla joesta. Juomavesi lähteestä 20 m.
Kiinteä grilli ja tulipaikka. ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Koivu-Ulku sijaitsee luonnonkauniilla paikalla erämaajoen rannalla täysin omassa rauhassaan. Se soveltuu erinomaisesti kalastus-, metsästys-ja luontoretkien tukikohdaksi.

Kalastus: Ks. 3410 Itä-Lapin vapalupa (www.eraluvat.fi). Alueen järvi-ja lampivesillä voit yleensä kalastaa yhdellä vavalla ja vieheellä kalastonhoitomaksun suoritettuasi (www.eraluvat.fi).

Metsästys: Valtionmaiden pienriistan metsästysalue 3610 Kemi-Kuro alkaa mökin läheltä. Kohde 3608 alkaa joen vastarannalta (www.eraluvat.fi). Metsätysmahdollisuus myös omistajan metsäpalstalla, jolla mökki sijaitsee. Palstan koko 19,4 ha.

Kauppa, ravintola ja polttoainemyynti Savukosken keskustassa 60 km.

Perustiedot

Sijainti: Savukoski
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Koivu-ulku, wilderness cabin
Pinta-ala: 27 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 2
Rakennusvuosi: 2002
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 1 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalaistus aurinkopaneelista
Kohdenumero: 1006811

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: juomavesi lähteestä, kamiina
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Lisätietoja ulkotiloista: kiinteä ulkogrilli

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 400 €/vko
varaustiedot päivitetty 25.09.2022
varaustiedot päivitetty 25.09.2022

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa