Naavanalle, wilderness cabin
mökki, Savukoski, 2+3 henkilöä

Naavanalle on viihtyisästi sisustettu ja mukavasti varusteltu eräkoti, joka sijaitsee kauniilla paikalla Kemijoen latvaveden varrella. Se sijaitsee kaukana kaupungin hälinästä, lähellä Kemihaaran erämaa-aluetta ja Urho Kekkosen kansallispuiston tuntumassa, mikä tekee siitä täydellisen tukikohdan retkeilijöille ja luonnosta nauttiville vieraille. Autotie silti perille.

Naavanalle tarjoaa myös mahdollisuuden lemmikkien tuomiseen mukana, ja pihamaalla on koiratarha niille, jotka matkustavat nelijalkaisten ystäviensä kanssa.

Savukosken keskustasta 70 km koilliseen, Kemijoen rantaan 70 m. Joen ranta on luonnontilainen. Huomiothan, että vesi on virtaava ja virtausnopeus sekä vedenkorkeus vaihtelevat. Ranta on kovapohjainen ja tarjoaa uintimahdollisuuden uimataitoisille.

Mökissä on avokeittiö ja oleskelutila sekä katettu terassi. Oleskelutilassa on parisänky, jonka leveys on 120 cm. Lisäksi on levitettävä vuodesohva.

Joen törmällä erillinen saunarakennus , jonka löylyhuoneessa on komea puukiuas. Saunatuvassa on levitettävä vuodesohva. Rakennuksessa on myös katettu terassi.

Vesi saunaan saadaan kantamalla joesta 50 m ja pesuveden lämmitykseen on pata saunan pihamaalla.
Kompostoiva ulkokäymälä.

Mökissä ei ole sähköä eikä vesijohtoa, ei myöskään viemäriä. Juomavesi on tuotava mukana. Lämmitykseen on kamiinan lisäksi kaasutoiminen lämmitin.

Autolla ei pääse aivan mökin pihalle. Pysäköinti noin 50 m:n etäisyydellä mökistä. Tähän saakka talvella aurattu tie. Mökin pihamaata ei aurata, vaan asiakas huolehtii tontin lumitöistä. Autolle ei ole lämmitysmahdollisuutta.ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa).

Sijaitsee Lattunan ja Kemihaaran välimailla Kemijokivarressa. Kemijoki soveltuu erinomaisesti perhokalastukseen. Joessa taimenta, harjusta, puronieriää ja siikaa. Nuorttijoen virkistyskalastusalue 30 km, Kairijoen kalastuspaikat 30 km, Kairijoen Eräkeskus (Kairiver) 35 km (avoinna sesonkeina, yleensä kesä-syyskuussa).
Metsähallituksen kalastusalueet: 3546 Korvatunturi ja 3550 Nuorttijoki.

Metsästysalueet: 3607 Sorvorta ja 3608 Tulppio. Luvat: www.eraluvat.fi.

Tulppiossa ravintola A-oikeuksilla 32 km (avoinna sesonkeina).
Tulppion seudulla nähtävillä muistomerkkejä vanhoista konesavotoista, mm. Sandbergin (Samperin) veturi, pumppuasema, savottakämppiä jne.
Urho Kekkosen kansallispuisto 45 km.

Perustiedot

Sijainti: Savukoski
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Naavanalle, wilderness cabin
Pinta-ala: 28 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 3
Rakennusvuosi: 2022
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 2 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: valaistus kynttilöillä
Kohdenumero: 1503457

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: lämmitys puu-uunilla/kamiinalla, juomavesi haetaan itse, kamiina
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
varaustiedot päivitetty 22.09.2023
varaustiedot päivitetty 22.09.2023

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa