Hugon kämppä
mökki, Savukoski, 4+4 henkilöä

Kemijärveltä 155 km koilliseen (Savukoskelta 62 km), Korvatunturintien varrella Lattunasta Tulppioon kääntyvän tien risteyksessä, Kemijoki 300 m, tie mökin ja rannan välissä, ei omaa rantaa eikä venettä. Kemijoen rannassa yleisessä käytössä oleva veneranta sekä tulipaikka. Uintimahdollisuus.

Hirsikämppä, sisältä paneloitu, rakennettu 1958, entinen rajamiesten tukikohta. Tupakeittiö, 2 kamaria, molemmissa 2 kerrossänkyä, eteinen. Kämpässä puulämmitys, tupakeittiössä ja kamarissa pystyuunit, toisessa kamarissa puukamiina. Ei kylmäsäilytystilaa.
Pihassa hirsisauna (puukiuas ja kiuassäiliö), pukutila, kuisti. Juomavesi ja käyttövesi kaivosta, etäisyys 10 m. Pihapiiri luonnontilainen ja heinittynyt. ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Perinteikäs eräkämppä Kemijoen tuntumassa, Lattunavaaran (2 km) ja Sotatunturien (5 km) maisemissa. Kemijoki soveltuu erinomaisesti perhokalastukseen. Joessa taimenta, harjusta, puronieriää ja siikaa.

Nuorttijoen virkistyskalastusalue 22 km, Kairijoen kalastuspaikat 22 km, Eräretkeilykeskus Kairiver 27 km (avoinna sesonkeina).
Metsähallituksen kalastusalueet: 3546 Korvatunturi ja 3550 Nuorttijoki.
Metsästysalueet: 3607 Sorvorta ja 3608 Tulppio.
Luvat: www.eraluvat.fi.

Tulppiossa ravintola A-oikeuksilla (Tisko) 23 km (avoinna sesonkeina).
Tulppion seudulla nähtävillä muistomerkkejä vanhoista konesavotoista, mm. Sandbergin veturi, pumppuasema, savottakämppiä jne. Urho Kekkonen- kansallispuisto 36 km.

Talvella auton pysäköinti 40 m leveällä risteysalueella. Tietä ei aurata pihaan. Kämpässä ei ole sähköä, ei autonlämmitysmahdollisuutta. Syys-lokakuussa vain 7 vrk lauantai-lauantai varauksia.

Perustiedot

Sijainti: Savukoski
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Hugon kämppä
Pinta-ala: 50 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 4
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 1 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: valaistus kynttilöillä
Kohdenumero: 183225

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: lämmitys puu-uunilla, juomavesi kaivosta, kamiina
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ei vesijohtoa: käyttövesi kannetaan vesistöstä tai kaivosta
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Vapaa-ajan aktiviteetit: vaellus

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 440 €/vko
varaustiedot päivitetty 28.02.2020
varaustiedot päivitetty 28.02.2020

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa