Seinäjoen Tangomarkkinat

Seinäjoen Tangomarkkinat
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Seinäjoen Tangomarkkinat - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Löydä paras majoitus ja viihtyisimmät mökit Seinäjoen Tangomarkkinoiden ajaksi Gofinlandin sivuilta. Seinäjoen alueen vuokramökit ovat tärkeä osa Tangomarkkinoiden majoitustarjontaa. Mökkien lisäksi Seinäjoella ja lähikunnissa on tarjolla runsaasti loma-asuntoja, jotka tarjoavat puitteet unohtumattomalle tapahtumaviikonlopulle Etelä-Pohjanmaan sydämessä.

Seinäjoen Tangomarkkinat on vuosittain järjestettävä musiikkitapahtuma, joka on tanssittanut tangokansaa vuodesta 1985 lähtien. Nykyään se on yksi Suomen suosituimmista kesätapahtumista, joka tuo Seinäjoelle yli 100 000 kävijää vuosittain. Festivaali huipentuu televisioitavaan juhlagaalaan, jossa kruunataan uudet tangokuninkaalliset. Kilpailun lisäksi Tangomarkkinoilla on mahdollista osallistua tanssileirille, tehdä löytöjä Tangotorilla, käydä suosittujen iskelmätähtien keikoilla tai kokeilla laulaa karaoksessa omia tangosuosikkeja.

Seinäjoen lisäksi mökkejä on tarjolla myös alueen lähikunnissa – Ilmajoella, Jalasjärvellä, Lapualla ja Kuortaneella. Jos käytössäsi on oma auto, liikkuminen lomamökin ja Tangomarkkinoiden tapahtumapaikkojen onnistuu vaivattomasti. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivin vuokramökki Tangomarkkinoiden läheltä!

Katso lähialueilta myös