Siuntio

Siuntio
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Siuntio - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Siuntion alueelta. Hyvinvoinnin löydät Siuntiosta, vain vajaan tunnin ajomatkan päästä Helsingistä ja puolentoista tunnin päästä Turusta. Rauhallinen miljöö tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa erityisesti luonnon, liikunnan ja historian ystäville. Störsvikin luonnonsuojelu- ja virkistysalueen monipuolinen maasto ja risteilevät polut ovat koko perheen kohde. Siuntion kirkonkylän 1,7 kilometriä pitkällä kulttuuripolulla sen sijaan esitellään kulttuurimaisemaa sekä kulttuuriperintökohteita. Polun yhteydestä löytyy myös kotiseutumuseo näyttelyineen.

Aktiivisimmista pitää huolta SE-Action, joka järjestää matkailijoille ja mökkiläisille muun muassa melontaa, pyöräilyä, kiertoajeluja sekä kulttuuri- ja luontoretkiä. Etelä-Siuntiosta löytyy myös golf- ja tennis-mahdollisuus. Talvella matkailijoita viihdyttävät muun muassa Peuramaa Ski -laskettelukeskus sekä SE-Actionin talviaktiviteetit kuten lumikenkäily, alppicurling ja retkiluistelu.

Siuntiossa on mahdollista pulahtaa uimaan, mereen, hiekkakuoppaan, mutta myös kylpylään. Siuntion kylpylä tarjoaa lisäksi hyvinvointipalveluja, kuntosalin, vesi- ja ryhmäliikuntaa sekä tansseja menokenkäisille. Myös kylpylän monipuoliseen luontoliikuntapuisto on tutustumisen arvoinen. Hyvin opastein merkitty puisto sisältää monia helppokulkuisia reittejä, jonka varrelta voi ihastella ympäröivää Siuntiota. Puistosta löytyy lisäksi näköalatasanteet, vajaan kahden kilometrin pituinen rullaluistelurata, frisbee-kenttä, kaksi laavua sekä monia muita liikuntamahdollisuuksia. Siuntiossa sijaitsee ainutlaatuisesti peräti kaksi keskiaikaista kivilinnaa, joiden ympäristöä pääsee katsomaan. Suitian kartanolinna ei toistaiseksi ole avoinna yleisölle, mutta sen omenapuiden ja marjapensaiden täyttämässä puistossakin on paljon nähtävää – näköalasta puhumattakaan. Sjundbyn linnan ympäristössä kuohuvan kosken varrella rakennukset esittelevät niin 1700-lukua kuin Porkkalan parenteesin aikaa. Itse linnaan pääsee tutustumaan SE-Actionin kautta ja alueen historiasta kertovat myös Porkkalan oppaat ry.