Virkistätymispäivä liukulumikenkäillen talvisessa luonnossa

Liukulumikenkäretki

OAC liukulumikenkäily on helppo ja upea uusi tapa nauttia talvisesta luonnosta! Sopii hyvin myös kansainvälisille vieraille joilla ei aiempaa hiihtokokemusta. Tuotetta skaalaamalla sopii aina heikkokuntoisemmista senioreista sporttisiin outdoor ihmisiin. Teemana voi olla lunto, iltaretki tähtikirkaan taivaan alla tai sporttinen retki jossa myös opetellaan laskemaan vaihtelevissa maastoissa. Tuote sopii erinomaisest esim. tyhy- ja virkistyspäivän teemaksi. Kysy muita palvelujamme jos teitä on isompi ryhmä esim. fatbike tai potkukelkkailutuottee osalle porukkaa ja mahdollisesti aktiviteettien vaihto.

Kohteeksi sopivat lumiset ( min 10-15 cm) vaihtelevat maastot. Kysy tarkemmin Versonalta suosituksiamme paikkoihin. Voimme myös siirtyä sinne missä te olette. 

OAC-liukulumikengät

OAC-liukulumikengät ovat metsäsuksen, lumikengän ja laskettelusuksen risteytys. Suksessa on pitävä karvapohja jote jyrkätkin nousut onnistuvat useimmiten ilman haarakäyntiä. Sukset ovat 147 cm pitkät joten metsäsukseen verrattuna ne ovat ketterät esim. tiiviimmässä kasvustossa. Kantavuus on lumikengän luokkaa. Jyrkemmissä mäissä laskeminen onnistuu ns. telemark tyylillä. 

 

OAC-liukulumikenkä (suksi) on suomessa kehitetty ja valmistettu tuote. Tuotteessa yhdistyy metsäsuksen ja lumikengän hyvät ominaisuudet ja se on hauska, helppo ja turvallinen tapa liikkua lumisessa luonnossa! Liukulumikenkä warm up on kahden tunnin mittainen retki lähiluontoon. Aluksi tutustumme sukseen ja suksen ominaisuuksiin tasaisella maalla. Teemme muutamia tekniikka harjoitteita riippuen osallistujaryhmän taidoista. Valitsemme alkuun tasaisia maaston osuuksia, jonka jälkeen opettelemme nousua. Suksissa on ns. skinipohja, joka pitää jyrkissäkin nousuissa kuten lumikenkä. Maaston mahdollistaessa ja taidon karttuessa kokeilemme laskemista ensin loivemmissa mäissä ja lopuksi jos taidot mahdollistavat jyrkemissäkin laskuissa ns. telemark tekniikalla.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Hinnat voimassa 30 km säteellä Jyväskylästä ja Laukaasta. Km korvaus tuon yli 0,60 s / km sis alv.
Soveltuvuus: Soveltuu peruskuntoisille ihmisille tai soveltaen heikkikuntoisille tai sporttisille. Tuote skaalataan asiakasryhmän mukaan-
Vaativuus: helppo tai keskivaativa
Kelpoisuus: eräopas
Vakuutukset: Tuottajan vastuuvakuutus
Osoite: Pyydysmutka 21, 41730, Kivisuo
Kielet: suomi englanti
Linkit: https://versona.johku.com/

Varaa heti

Järjestäjä

Versona Oy
Puutarhakatu 15 a 11
40100 Jyväskylä
044-3456107 timo@versona.fi
Avaa Google Mapsissa