Aktiviteetti

Sauna-Maman Perinteinen suomalainen saunapalvelu

Perinteinen saunaelämys ammattivihtojan, Sauna-Mama Arjan tuottamana on nyt tarjolla Ketunretkien asiakkaille.

Tämä autenttinen elämys sisältää vihdontaa ja saunottamista käyttäen useita eri vihtasidoksia, joissa voi olla koivua, tammea, leppää, katajaa sekä muita puulajeja. Elämykseen sisältyy jaloille yrttikylpy ja turvekasvonaamio. Lämpimän saunan jälkeen voit lisäksi uida kristallinkirkkaassa järvessä tai talvisaikaan pulahtaa avantoon.

Saunaelämykset voidaan yhdistää myös muihin Ketunretkien hyvinvointi- ja ulkoilupalveluihin, kuten esimerkiksi metsäpatikointi, marjojen ja sienien poiminta, läskipyöräily tai vain rentoutuminen suomalaisessa puhtaassa luonnossa. Voimme myös tuottaa ateriapalveluja luonto-olosuhteisiin ja saunalle.

Jollet ole aiemmin saanut kokeilla perinteistä vihdonta- ja saunaelämystä, älä ole huolissasi! Sauna-Mama Arjan saunakoulu kertoo sinulle kaiken mitä tarvitsee tietää autenttisesta suomalaisesta saunasta.

Esimerkkejä saunapalveluistamme:

Hoitava sauna: yrttinyyttihoidot, yrttikuorinnat, hauteet ja kääreet sisältäen asiakkaalle annettavan yrttihoitopakkauksen.

Perinteinen vihdonta vähintään kahdella vihdalla sisältäen vihtapesun.

Vuodenaikasaunat: Uudenkuun saunarituaali, Kekrisauna, Naistenviikon sauna, Kevään kiitossauna, Joulusauna, Kalevalaisen akan selkäsauna, Auterettaren iltasauna. Näitä voimme tuotteistaa kalevalaiseen teemaan sopivaksi perinnerituaaleinen ja loitsuineen.

Morsiussauna sisältäen siirtymäriitit, morsiamen hemmottelun vihdontoineen

Hemmottelusauna pariskunnille

Räätälöidyt perinnesaunarituaalit

Nuuksiossa tuotettaessa hiukopala/saunapala tilattavissa erikseen palvelun yhteydessä.

Palvelut saatavilla myös englanniksi.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Sauna-Maman elämyspalveluja tuotetaan vuokratuissa saunarakennuksissa, joiden valinnassa on painotettu kaikkein autenttisimpien saunaelämyksien tuottamismahdollisuuksia. Työskentelemme yhteistyössä saunapalveluja tuottavien yritysten kanssa, esim. Kotorannan ja Krapi-Hovin rantasaunoilla. Palveluja voidaan tuottaa myös asiakkaan omassa saunassa, jolloin tulee kuitenkin kiinnittää huomiota löylytilan riittävyyteen - vihdontapenkki tarvitsee n. 2 metriä leveän tilan lauteiden luona. Sauna-Mama tuo oman vihdontapenkkinsä mukanaan.
Soveltuvuus: Sauna-Maman Perinnesaunaelämys sopii hyvin jokaiselle, joka haluaa kokea autenttisen suomalaisen saunan ja saunottajan vihdontapalvelun ja virkistävillä yrteillä ryyditetyn jalkakylvetyksen. Talvisin tarjoamme mahdollisuuden avantouintiin kristallinkirkkaassa järvessä..
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Sauna-Mamalla on pitkäaikainen kokemus perinnesaunottajan tehtävistä, ja hänellä on erikoiskoulutus perinteisistä vihdontamenetelmistä.
Vakuutukset: Sauna-Maman asiakkaita ei ole erikseen vakuutettu elämyksen tuottajan toimesta, joten suosittelemme, että varmistatte oman vapaa-ajan ja tapaturmavakuutuksenne olevan voimassa. Saunapalvelu on rentouttava ja miellyttävä kokemus.
Osoite: Jouninkuja 2, 04420, Jouninkuja 2
Kielet: englanti suomi
Linkit: https://www.ketunretket.fi/sauna-mama-palvelu.html

Varaa heti

Järjestäjä

Ketunretket
Jouninkuja 2
04420 Järvenpää
+358405430597 timo.repo@saunalahti.fi
Avaa Google Mapsissa